به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، سردار «محمد حسین بابایی» امروز(چهارشنبه5تیرماه) در نشست با خبرنگاران با موضوع طرح جهادهمبستگی ملی اظهار کرد: پس از وقوع سیل در روزهای پایانی سال 97و روزهای آغازین سال جاری، پاسداران و نیروهای بسیجی زودتر از همه دستگاه ها بصورت سازمان یافته برای کمک به مردم سیل زده سیمرغ، بهنمیر، میاندورود، هزارجریب، ساری و نکا وارد عمل شدند.
وی با تاکید براینکه بخش مردمی سپاه(نیروهای بسیجی) براساس ابلاغیه ها، مقررات و ضوابط مکلف به انجام کاری نسیتند بلکه معین و یاری دهنده به دستگاه های مجری هستند، افزود: نیروهای بسیجی و گروه های جهادی از روزهای ابتدایی وقوع سیلاب در مناطق سیل زده به نجات مردم از سیل، پاکسازی منازل، لایروبی، تعمیرات لوازم آسیب دیده و شست و شوی فرش ها اهتمام ویژه داشتند.
فرمانده سپاه کربلا مازندران با بیان اینکه میزان خرابیهای ناشی از سیل فهرست شده در اختیار سپاه قرار گرفت، گفت: طبق آمار و بررسیها از ۵۵۰ واحد آسیب دیده مددجویان بهزیستی و کمیته امداد ۳۶۱ واحد تخریبی و مابقی تعمیری بود و بسیج و سپاه برای ساخت این واحدها به کمک بهزیستی و کمیته امداد آمده است.
سردار بابایی با عنوان اینکه سه سال در حال کمک برای ساخت منازل افراد محروم در استان و یک سال هم به ساخت منازل زلزله زدگان سرپل ذهاب کمک می کنیم، یادآرشد: از زمانی که زمین و نقشه واگذار شود، ساخت مسکن مددجویان سه ماه به طول می انجامد.
فرمانده سپاه کربلا مازندران با بیان اینکه برخی از آسیب دیدگان از ساخت خانه منصرف شده اند و برخی نیز اقدام به تعمیر واحدها کرده اند، گفت: بسیج در راه امدادرسانی به سیل زدگان با تمام توان پای کار است.
وی از تحویل 274واحد تعمیری در مناطق سیل زده خبر داد و افزود: 15واحد تعمیری نیز تا پایان تیرماه مرمت و تحویل خانوار میشود.
سرداربابایی با اشاره به اینکه تاکنون ۸۶ واحد خسارت دیده مددجویان از طرف کمیته امداد و بهزیستی استان برای ساخت به بسیج معرفی شده است، اظهار کرد: منازل مددجویان در مرحله پی کنی، فونداسیون، تأسیسات و نازک کاری قرار دارند.
فرمانده سپاه کربلا مازندران ادامه داد: 33واحد در سیمرغ، 32واحد در ساری، 12واحد در میاندرود، 3واحد در سوادکوه شمالی،3واحد در جویبار، 2واحد در نکا و 1واحد در بابلسر برای مددجویان سیل زده احداث و تحویل می شود.
وی با بیان اینکه دو میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان از محل کمکهای مردمی برای مرمت واحدهای آسیب دیده هزینه شده است، خاطرنشان شد: سه میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان نیز در بخشهای دیگر مرتبط با مناطق سیل زده هزینه شد.
سردار بابایی به مشارکت گروه های جهادی در خدمات رسانی به سیل زدگان اشاره و اضافه کرد: گروه های جهادی استان در پل ذهاب و محرومیت زدایی نقش مهمی در خدمات رسانی داشته اند.
وی به فعالیت ۷۹۵ گروه جهادی در استان اشاره کرد و افزود: این گروه ها شامل طلاب، دانشجویان، دانش آموزان، جامعه پزشکی، جامعه مهندسین، محلات می شود.
سردار بابایی با بیان اینکه 5هزار و 100نفر در قالب 510گروه جهادی به حوزه عمرانی خدمت می نمایند، یادآورشد: 75مشاور در زمان سیل با هدف کاهش آلام مردم سیل زده به سرکشی و مشاوره مردم پرداختند.
فرمانده سپاه کربلا مازندران با بیان اینکه سپاه کربلا برای امسال متعهد ساخت ۴۹۳ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد است، افزود: این منازل به مناطق سیل زده مرتبط نیستند و تا پایان شهریور ماه سال جاری تحویل داده می شوند.
سردار بابایی به فعالیت لشکر مردمی حضرت زینب(سلام الله علیها) در بحث امدادرسانی به سیل زدگان اشاره کرد و گفت: 23جهیزیه به همت این لشکر به نوعروسان سیل زده اهدا شده است.
وی الویت سپاه برای جمع آوری کمک های مردمی مختص مناطق سیل زده را پول و مصالح ساختمانی اعلام کرد و افزود: اقلام سرمایه ای خیرین جمع آوری و پس از اتمام ساخت منازل سیل زدگان به خانوار تحویل می شود.
سردار بابایی از اعلام آمادگی سپاه و بسیج در کنترل امنیت اخلاقی خبر داد و گفت: گناه آشکار و کشف حجاب در معابر عمومی به جامعه لطمه می زند و باید از آن پیشگیری کرد و نباید اجازه داد مظاهر فساد در جامعه رواج یابد.
وی به فعالیت گروه های فرهنگی هنری سپاه کربلا در سواحل و تفرجگاه های ساحلی استان اشاره کرد و ادامه داد: گروه های هنری که برای های متنوع و ارزشی جهت اجرا در سواحل استان دارند از حمایت سپاه برخوردار می شوند.
نظر شما