به گزارش خبرگزاری شبستان، حجتالاسلام داود رجبینیا، مدیر پشتیبانی پژوهشی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران با اشاره به ضرورت ایجاد ارتباط میان تولیدکننده و مصرفکننده علم در حوزههای علمیه خواهران تصریح کرد: برای ایجاد این ارتباط، فعالیتها باید مبتنی بر نیازهایی باشد که خاستگاه آن جامعه و مدارس علمیه خواهران هستند.
وی با بیان اینکه معاونت پژوهش مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران به منظور دستیابی به این هدف، نظرسنجی از کتابخانههای مدارس علمیه خواهران را مطرح کرده است، افزود: در مرحله اول این نظرسنجی 47 عنوان منبع مکتوب و دیجیتال به به مدارس علمیه خواهران معرفی شد تا هرکدام درخواست خود را برای تهیه هر یک از این کتب اعلام کنند.
مدیر پشتیبانی پژوهشی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران مرحله دوم این نظرسنجی را مربوط به 815 عنوان کتاب ذکر کرد و تصریح کرد: در این نظرسنجیها، کتابخانههای مدارس علمیه خواهران میتوانند کتبی که علاوه بر این کتب مدنظر دارند را اعلام کنند تا به لیست نظرسنجی افزوده شده و به تمام مدارس علمیه اعلام شود.
وی گفت: کتب اعلامشده از سوی مدارس علمیه در مرحله اول نظرسنجی برای آنان ارسال شده و اطلاعات کتب مدنظر آنان در مرحله دوم نیز جمعآوری شده است.
حجتالاسلام رجبینیا یادآور شد: مرحله سوم نظر سنجی منابع کتابخانهای مدارس علمیه خواهران بر اساس چهار قالب شامل آخرین نرمافزارهای علمی پژوهشی، نشریات علمی پژوهشی، علمی ترویجی و علمی تخصصی، کتابهای جدید مدنظر معاونت پژوهش مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران و منابعی که خود کتابخانهها مدنظر دارند اجرا میشود.
وی با اشاره به اینکه برخی از نیازهای منابع پژوهشی کتابخانههای مدارس علمیه خواهران، بر اساس محدوده جغرافیایی متفاوت است، خاطرنشان کرد: نظرسنجی از کتابخانههای مدارس علمیه خواهران کمک میکند تا تجهیز کتابخانهها منطبق با این نیازها باشد.
مدیر پشتیبانی پژوهشی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران افزود: این نظرسنجی این امکان را به وجود می آورد تا منابع پژوهشی، در اختیار کسانی قرار بگیرد که به آنها نیاز دارند و علاوه بر این معاونت پژوهش مرکز با آخرین نیازهای پژوهشی استانها آشنا شود. این امر این مرکز را در یاری رساندن به نهادهای غیرحوزوی مانند کتابخانههای عمومی نیز توانمند میکند.
پایان پیام /
نظر شما