عبدالکریم گراوند،استاندار بوشهر روز دوشنبه ( ۲۸ خرداد) در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان بوشهر با تاکیدبر تشکیل کمیتههای مشارکتی آگاه سازی جامعه از اعتیاد و مواد مخدر، اظهار داشت: این اقدام میتوان در عرصه خانواده، دانشجویی و دانش آموزی نیز کمک قابله توجهی جهت آگاهی بخشی کند که باید در اولویت برنامه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان بوشهر قرار گیرد.
استاندار بوشهر باتاکید بر اینکه آموزش به شیوه ترکیبی با بهرهگیری از روانشناس و پزشک در قالب یک بسته آموزشی ضروری است، ادامهداد: در این زمینه باید با استفاده از تجربیات سازمان بهزیستی در عرصه آموزش و سالم سازی جامعه از اعتیاد استفاده شود.
گراوند ادامه داد: همچنین با بهرهگیری از دفاتر تسهیلگری و مرکز رصد اجتماعی با پایش محلات و مناطق آلوده از مواد مخدر زمینه سالم سازی این مناطق و محلات فراهم شود.
وی افزود: بر اساس آمارهای موجود وضعیت استان بوشهر در حوزه اعتیاد خاکستری و رو به سفید است و استان در وضعیتهای زرد و قرمز به عنوان وضعیت بحرانی در این حوزهها قرار ندارد.
استاندار بوشهر بیان کرد: ریشه اصلی آسیبهای اجتماعی در مواد مخدر است زیرا آمارها نشان میدهد ۶۵ درصد علت همسرآزاری و ۵۵ درصد از عوامل طلاق در جامعه این بالای خانمان سوز بوده است.
وی گفت: استان بوشهر در عرصه مبارزه با مواد مخدر خوب عمل کرده به گونهای که در ۲۰ سال گذشته با متلاشی شدن باندهای گوناگون، افزون بر ۹۰ تن مواد افیونی مخدر در استان بوشهر با تلاش نیروهای انتظامی، امنیتی و نظامی کشف شده است.
گراوند ادامه داد: در عرصه مبارزه با مواد مخدر دریابانی، سپاه و منطقه دوم نیروی دریایی سپاه عملکرد مطلوبی داشته اند که این رویه باید همچنان با عزم جدی تداوم یابد.
وی بیان کرد: برای مقابله با قاچاقچیان مواد مخدر در دریا شیوههای جدید تدوین و عملیاتی شده است که باید این روشها تقویت و تشدید شود.
گراوند با اشاره به ضرورت پایش بررسی وضعیت اعتیاد در حوزه کارمندی یادآور شد: پایش در این عرصه ضروری است تا به افراد درگیر مواد مخدر با هدف غرق نشدن در تبعات مصرف مواد افیونی کمک شود.
نظر شما