به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از آشخانه؛ محمود رضا معموری روز سه شنبه در همایش خیرین سلامت اظهارداشت: با توجه به اینکه این شهرستان در ورودی استان خراسان شمالی قرار دارد و سالیانه شاهد حضور میلیون ها زائر و مسافر است می طلبد که از خدمات و امکانات بهداشتی و درمانی خوبی برخوردار باشد.
فرماندار مانه و سملقان افزود: متاسفانه بیمارستان ۳۲ تختخوابی شهر آشخانه با توجه به مراجعه کنندگان زیادی که دارد پاسخگوی نیاز مردم نیست.
وی نبود زیرساخت ها و امکانات و نبود درمانگاه تخصصی در این بیمارستان را از ابتدای تاسیس، یکی از مشکلات بزرگ مردم عنوان کرد و افزود: با رایزنی های صورت گرفته مقرر شده درمانگاه تخصصی در این بیمارستان در فازهای مختلف اجرا شود.
معموری با اشاره به اینکه این شهرستان از لحاظ زیر ساخت ها بسیار ضعیف است، بیان کرد: مانه و سملقان در زمینه های مختلف مظلوم واقع شده است.
فرماندار مانه و سملقان با تاکید به اینکه نگاه ما در بخش اعتبارات به بهداشت و درمان تاکنون به صورت ویژه بوده است، افزود: با فرهنگ سازی باید نگاه خیرین و واقفین را به سمت و سوی وقف برای درمان، دارو و بیماران صعب العلاج سوق دهیم.
رئیس بیمارستان پورسینای شهر آشخانه هم گفت: تاکنون در این شهرستان مجمع خیرین سلامت را نداشته ایم و امیدوار هستیم با ایجاد این تشکل مردم نهاد بتوانیم در بخش بهداشت و درمان قدم های خوبی برداریم.
دکتر حسن برآبادی افزود: هدف از برگزاری این همایش جمع آوری و مشارکت های مردمی در جهت توسعه بخش بهداشت و درمان است.
وی اظهارداشت: با توجه به مشکلات اقتصادی کشور، وزارت بهداشت به تنهایی نمی تواند تمام این مشکلات را برطرف کند و نیاز به همت و مشارکت همگانی داریم.
وی، عمده ترین مشکل شهرستان در بخش بهداشت و درمان را نبود درمانگاه تخصصی و ازدحام جمعیت در بیمارستان را عنوان کرد.
دکتر برآبادی، توسعه بهداشت و درمان را یکی از ارکان های مهم توسعه جامعه عنوان کرد و افزود: اگر بتوانیم عواملی را که در جامعه خطر زا هستند را شناسایی و برای برطرف کردن آن راهکار بدهیم قطعا آن جامعه موفق تر خواهد شود.
وی با بیان اینکه آمار خودکشی متاسفانه در مانه و سملقان بالا است، افزود: مشکلات فرهنگی در بالا رفتن این آمار نقش زیادی دارد.
به گزارش خبرنگار شبستان ۱۵۰ نفر از خیرین در این همایش شرکت داشتند که مبلغ ۷۰۰ میلیون ریال به موسسه سلامت کمک شد.
شهرستان ۱۱۰ هزار نفری مانه و سملقان که با ۶ هزار متر مربع وسعت، به عنوان پر وسعت ترین شهرستان استان خراسان شمالی محسوب می شود و ۷۰ درصد جمعیت آن را روستائیان و عشایر تشکیل می دهند دارای یک بیمارستان، ۱۶ مرکز جامعه سلامت و ۵۴ خانه بهداشت است.
نظر شما