بسیج نماد مقاومت آگاهانه در برابر توطئه های هدایت شده استکبار است

مسئول بسیج دانش ‌آموزی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد، بسیج دانش آموزی را نماد مقاومت آگاهانه در برابر توطئه های هدایت شده استکبار جهانی دانست و گفت: بسیج دانش ‌آموزی به زنده کردن یاد شهدا در هر زمان می اندیشد.

شهرام مهدوی ‌مطلق، مسئول بسیج دانش ‌آموزی سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد با گرامیداشت هفته بسیج به خبرنگار شبستان گفت: سازمان بسیج دانش ‌آموزی به ‌عنوان میراث گران ‌سنگ نوجوانان و جوانان غیرتمند، یکی از مهم ترین وظایف و اهداف خود را زنده نگه داشتن یاد و خاطره آن الگوهای راستین قرار داده و برای الگو‌پردازی از حماسه "کوچک‌ های بزرگ" یاد شهید فهمیده و شهدای دانش ‌آموز کشور را همه ساله گرامی می ‌دارد.

 

مهدوی ‌مطلق در ادامه، با بیان اینکه با وجود آنکه اقشار مختلفی در میدان جنگ حضور داشتند اما دو قشر بیش از دیگران درخشیدند و بیشترین شهید را تقدیم کردند، افزود: گروه نخست روحانیت بود که به نسبت جمعیتی که داشتند بیشترین شهدا را تقدیم کردند و گروه بعدی که بیشترین حضور را در میادین جنگ داشتند، دانش‌آموزان بودند.

 

وی خاطرنشان کرد: در سرگذشت ملت ‌ها و جوامع گوناگون بسیارند افرادی که با خلق حماسه ‌ای نام خود را در تاریخ آن ملت به یادگار می ‌گذارند.

 

مسئول بسیج دانش ‌آموزی سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: اما حماسه هشت سال دفاع مقدس و دلاور مردی افتخار آفرینانی چون شهید فهمیده و بیش از 36 هزار فهمیده ‌های تاریخ پربار انقلاب اسلامی، موضوعی است که قلم ‌ها و گفتارها از بیان عظمت آن عاجزند.

 

مهدوی مطلق بیان کرد: دانش ‌آموزان بسیجی در پیروزی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و دیگر عرصه ‌های انقلاب نقش ممتاز و موثری داشته ‌اند که هرگز از خاطره‌ ها محو نخواهد شد.

 

وی گفت: آنان در دوران دفاع مقدس با میدان ‌داری جبهه‌ ها و تقدیم بیش از 36 هزار شهید و مفقود‌الاثر این نقش برجسته را به بهترین نحوی تداوم بخشیده ‌اند از این رو در استمرار این تلاش مقدس توسط دانش ‌آموزان عزیز، ‌حضور فعال آنان در تشکل الهی بسیج مورد نظر می ‌باشد.

 

مسئول بسیج دانش ‌آموزی سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: بدیهی است هر چه تعداد افرادی که جذب این نهاد مبارک می ‌شوند بیشتر باشد، دشمن کینه توز و خونخوار در رسیدن به اهداف شوم و انجام توطئه ‌های غیر انسانی ناکام ‌تر خواهد ماند.

 

مهدوی ‌مطلق با اشاره به تاریخچه تشکیل بسیج دانش ‌آموزی گفت: شکل‌ گیری بسیج و حضور دانش ‌آموزان در عرصه ‌های مختلف فعالیت ‌‌های آن، جلوه ‌های اولیه تشکیل بسیج دانش ‌آموزی بوده است.

 

این مسئول افزود: توافقنامه‌ فرمانده نیروی مقاومت بسیج و وزیر آموزش و پرورش در سال 71 نخستین سند رسمی در سطح ملی است که ارتباط سازمانی بسیج دانش ‌آموزی با نظام آموزش و پرورش را تعریف می ‌کند و شکل می ‌بخشد.

 

مهدوی ‌مطلق گفت: قانون تشکیل و توسعه‌ بسیج دانش ‌آموزی که در مجلس پنجم در سال 75 به تصویب رسید بالاترین سندی است که در سطح قانون، بسیج دانش ‌آموزی را تعریف می ‌کند و وظایفی را بر عهده نیروی مقاومت بسیج و وزارت آموزش و پرورش قرار می ‌دهد که آیین‌ نامه اجرایی این قانون را دولت نهم در سال 86 به تصویب رساند.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 80090

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha