شمخانی در روسیه/عدم تعیین راهکار دولتی توزیع ۱۴ میلیارد دلار برای تامین کالاهای اساسی

تصویب لایحه عضویت ایران در برنامه اندازه‌شناسی آسیا - اقیانوسیه، نمایندگان مجلس شورای اسلامی «ملی» فکر کنند، شمخانی وارد روسیه شد، عدم تعیین راهکار دولتی توزیع ۱۴ میلیارد دلار برای تامین کالاهای اساسی از جمله گزیده اخبار سیاسی امروز شبستان است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، تصویب لایحه عضویت ایران در برنامه اندازه‌شناسی آسیا - اقیانوسیه، نمایندگان مجلس شورای اسلامی «ملی» فکر کنند، شمخانی وارد روسیه شد، عدم تعیین راهکار دولتی توزیع ۱۴ میلیارد دلار برای تامین کالاهای اساسی از جمله گزیده اخبار سیاسی شبستان در سه شنبه ۲۸ خرداد است که می‌توانید مشروح آن را در لینک‌های زیر بخوانید.

نیازمند اصلاح فرهنگ عمومی محیط زیست هستیم

«علی محمد شاعری» شب گذشته (دوشنبه ۲۷ خرداد) در برنامه تیتر امشب شبکه خبر سیما با اشاره به ضربه زدن و سنگسار یک توله خرس در طبیعت اینکار را باعث جریحه دارشدن احساسات مردم عنوان کرد و گفت: فرهنگ غلط موجب سنگسار شدن این توله خرس بود چون شناخت ما از محیط زیست کافی نبوده است.



عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رابطه انسان و محیط زیست در جامعه به خوبی تعریف نشده است، گفت: رابطه انسان، حیوان و طبیعت نیز به خوبی تعریف نشده است. زمانی می توانیم زندگی خوب و پیشرفته  داشته باشیم که رابطه ها با آب، هوا، خاک، گیاهان و حیوانات به خوبی تعریف شده باشد.


 
وی با بیان اینکه خداوند در قران کریم زمین و طبیعت را مهد و گهواره ما تعریف کرده و به درختان قسم می خورد، افزود: همچنان که پیامبر شکستن یک شاخه درختان را به منزله شکستن بال فرشتگان می داند و ائمه اطهار کاشتن درختان را صدقات جاریه می دانند.


 
این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به تاکیدات رهبر انقلاب درباره حفظ محیط زیست گفت: رهبر انقلاب نیز نسبت به حفظ طبیعت، درختان، جنگل و حیات وحش توصیه کرده اند بنابراین ما باید حفاظت از محیط زیست و درختان، حیات وحش و آب و خاک را حفاظت از زندگی خود تلقی کنیم.

 

مردم ایران دیکته غربی‌ها و آمریکا را نمی‌پذیرند/هزینه سازش بیش از هزینه مقاومت است

«سعید جلیلی» شب گذشته (دوشنبه 27 خرداد) در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما درباره شرایط کنونی کشور و راههای مقابله با تحریم ها  با اشاره به اینکه آمریکا می داند گزینه نظامی هیچ مزیتی برایش ندارد و به همین خاطر به فشار اقتصادی روی آورده است، گفت:  با اراده ای که در دفاع مقدس از خودمان نشان دادیم می توانیم در برابر فشار اقتصادی امریکا هم مقاومت کنیم.
 


نماینده رهبری در شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه آینده رهبری رئیس جمهور آمریکا رسما اعلام کرد فشار حداکثری به ملت ایران سیاست اوست و این سیاست را اعمال هم کرده است، گفت: آنها فشار می آورند و در عین حال می گویند ما در پی جنگ نیستیم علتش هم این است که خود می دانند نمی توانند جنگی را به ملت ایران تحمیل کنند و هزینه های آن را به خوبی می دانند.



جلیلی با بیان اینکه برخی ها واقعیات عرصه سیاست خارجی را نمی بینند در تشریح این حقایق گفت: از جمله این واقعیت ها این است که آمریکا می خواهد رهبری جهان را در اختیار داشته باشد و بر مناسبات میان کشورها اثر بگذارد.
 


وی با بیان اینکه یک واقعیت دیگر این است که ملت ایران نشان داده است که می‌تواند در برابر استکبار بایستد و موفق شود، افزود:​ آمریکایی‌ها تنها وقتی ایستادگی دانشمندان هسته‌ای مان را دیدند عقب نشینی کردند و از مواضعشان کوتاه آمدند.

 

دولت هنوز روش خود برای توزیع ۱۴ میلیارد دلار برای تامین کالاهای اساسی را مشخص نکرده است

«رحیم زارع» در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان در مورد بندی از قانون بودجه 98 در رابطه با اختصاص 14 میلیارد دلار برای تامین کالاهای اساسی گفت: سه ماه از سال گذشته است و هنوز دولت نحوه توزیع این 14 میلیارد دلار را مشخص نکرده است. به دلیل اینکه در سال 97 مردم گرانی و تورم زیادی را تجربه کردند و مورد سوء استفاده دلالان قرار گرفتند، مجلس از دولت خواست روش توزیع این 14 میلیارد را تغییر دهد.

 

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در واقع هدف ما این بود که این عدد هدفمند توزیع شود تا جلوی رانت و دلال بازی ها گرفته شود اما دولت هنوز برای اجرای این بند از قانون بودجه تصمیم جامعی نگرفته است، هنوز به ما اعلام نکرده است که آیا می خواهد کالاها را کوپنی کند و یا این عدد را به صورت یارانه به مردم پرداخت کند.

 

زارع با بیان اینکه هنوز آیین نامه ای در این زمینه از سوی دولت تدوین و ابلاغ نشده است، گفت: این روند کند در اجرای این بند از قانون بودجه باعث می شود که مردمی که دغدغه شان وضعیت معیشتی و اقتصادی است، نگران تر شوند و فشار بیشتری را تحمل کنند و قطعا ادامه این روند به نفع جامعه نیست.

 

وی خاطرنشان کرد: به هر حال مسئولان دولتی می توانند به صورت شفاف اعلام کنند که مشکل اجرای قانون چیست. اگر هم نیاز به اصلاح باشد، مجلس آن را اصلاح می کند. دولت برای اجرای این بند هرگونه اختیاری را دارد اما باید چابک تر و سریع تر اقدام کند.

 

برخی دغدغه های اماراتی ها با ما مشترک است/ باید میان گروه بی نیز تفاوت هایی قایل شد

«حشمت الله فلاحت پیشه» در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان با اشاره به صحبت های وزیر امور خارجه در مورد گروه بی گفت: بین همه گروه ب نیز باید تفاوت هایی قایل شد، به عنوان مثال امارات کشوری است که دارای دغدغه هایی است که برخی از این دغدغه ها با ما مشترک است.

 

رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: ما می توانیم با کشورهای جنوب خلیج فارس یک سری موافقت نامه امنیتی که در دهه 1990 میلادی داشتیم را احیا کنیم.

 

وی بیان کرد: کلیت فضای سیاسی امارات دست تمام بازیگران این کشور نیست. بخش اکثریتی از بازیگران سیاسی، اقتصادی و تجاری در امارات و اقلیت عمده ای از بازیگران سیاسی در عربستان مخالف موضع مقامات عربستانی و اماراتی در قبال ایران هستند و به همین دلیل است که می بینیم برخی از مواضع تعدیل می شود، مثلا برخی مواضع امارات در حال تعدیل شدن در فضای علنی است و همین نشان دهنده این واقعیت است.

 

 وی ادامه داد: در فضای جنگ روانی اماراتی ها یک سری تصمیم گیری و موضع گیری ها را صورت دادند و از یک ماه قبل که مشخص شد فضای جنگ روانی آمریکا قابلیت ادامه دادن ندارد و انرژی اش خالی شده است، مواضع شان از سایر کشورهای عربی عقلانی تر شد.

 

شمخانی وارد روسیه شد

دریابان «علی شمخانی»  صبح امروز، (سه شنبه ۲۸ خرداد) برای شرکت و سخنرانی در دهمین اجلاس بین المللی نمایندگان عالی امور امنیتی کشورهای جهان وارد شهر اوفا مرکز باشقیرستان روسیه شد.

 

نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی در این اجلاس با موضوع «تضمین امنیت ملی و توسعه اقتصادی پایدار در مقابله با تهدیدات هیبریدی» سخنرانی خواهد کرد.

 

دبیر شورای عالی امنیت ملی همچنین قرار است در حاشیه این اجلاس با برخی همتایان خود دیدار و گفتوگو کند.

 

نمایندگان مجلس شورای اسلامی «ملی» فکر کنند و نه «منطقه ای»

«مهدی چمران» در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان در مورد ویژگی های یک نماینده کارآمد گفت: نماینده کارآمد نماینده ای است که فقط برای شهر خود نمایندگی نمی کند بلکه تمام نمایندگان در کنار یکدیگر قوه مقننه کشور را تشکیل می دهند که رکن اصلی قانگذاری را به خود اختصاص می دهند و مسائل کلان کشور را در نهاد مجلس شورای اسلامی مورد بحث و بررسی قرار می دهند.

 

رییس سابق شورای اسلامی شهر تهران افزود: نمایندگان در کنار این وظیفه خطیر در امر قانون گذاری به مسائل و مشکلات شهر و روستای خود هم رسیدگی می کنند.

 

فعال اصولگرا گفت: متاسفانه برخی نمایندگان در زمان نمایندگی خود سعی می کنند کلنگی در منطقه خود به زمین بزنند و تمام این طرح ها در حد پروژه های نیمه تمام باقی می ماند  و سالها به طول می انجامد تا به پایان برسد.

 

چمران تصریح کرد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مجلس باید ملی فکر کنند و نه منطقه ای، در حقیقت نمایندگان ابتدا باید ملی فکر کنند و بعد منطقه ای. نمایندگان باید توانمندی این امر را داشته باشند که در کنار تفکر ملی به مسائل  و مشکلات منطقه ای خود نیز بپردازند.

 

وی گفت: توانمندی، آگاهی به مسائل سیاسی، تخصص، عدم حساسیت بر روی مسائل جناحی و منطقه ای و شخصی از جمله ویژگیهای یک نماینده کارآمد است. نماینده مجلس شورای اسلامی باید به فکر به مردم و کشور خود باشد تا بتواند خدمت کند.

 

لایحه عضویت ایران در برنامه اندازه‌شناسی آسیا - اقیانوسیه تصویب شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ادامه جلسه علنی امروز سه شنبه (28خرداد)مجلس شورای اسلامی با عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در برنامه اندازه‌شناسی آسیا - اقیانوسیه موافقت کردند.

 

بر اساس ماده واحده این لایحه، به دولت اجازه داده می‌شود در برنامه اندازه‌شناسی آسیا - اقیانوسیه به شرط یادداشت تفاهم پیوست و ضمائم آن عضویت یابد و نسبت به پرداخت حق عضویت کامل مربوط اقدام کند. تعیین و تغییر دستگاه اجرایی طرف عضویت بر عهده دولت است.

 

طبق تبصره این ماده رعایت اصول ۷۷، ۱۲۵ و ۱۳۹ قانون اساسی در خصوص اصلاح یا بازنگری یادداشت تفاهم موضوع جزءهای ۲ و ۴ بند ۵ یادداشت تفاهم، ضمیمه اول و ماده ۱۴ ضمیمه دوم و یا هر گونه ضمیمه جدید الزامی است./

 

 

 

کد خبر 800832

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha