«حسین لامی زاده»، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اهواز، با اشاره به برنامه های هفته مبارزه با مواد مخدر، بیان کرد: از جمله این برنامه ها می توان به دوره های مهارت زندگی، فرزند پروری، طرح های تاب آوری و تسهیل گری و پیاده روی خانواده اشاره کرد که در دستور کار قرار داشته و در بسیاری از شهرهای استان اجرا می شود.
دبیر شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر خوزستان، از تشکیل تیم های ورزشی با عنوان نه به اعتیاد، خبر داد و افزود: در بحث درمان نیز فعالیت هایی انجام شده از جمله ایجاد مراکز درمانی، mnt و pc و همچنین نشست های علمی تخصصی در ارتباط با درمان بهتر و نقش اثرپذیری تفاهم نامه های دوازده گانه با دستگاه های اجرایی را می توان نام برد.
وی به برگزاری همایش های مختلف در این هفته اشاره کرد و ادامه داد: در این همایش ها از خانواده های شهدا و کسانی که در بحث مبارزه با مواد مخدر جانباز شدند تقدیر و دلجویی می شود.
این مقام مسئول از بازدید دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور از استان های مرزی از جمله خوزستان خبر داد و تصریح کرد: دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور به همراه معاونین بازدیدهای چند جانبه از سطح استان خواهند داشت و اولین مرکز ماده 16 در استان را افتتاح می کنند.
وی با اشاره به رسیدگی به کمپ های غیرمجاز در سطح استان، اضافه کرد: یک همایش برای ورزشکاران و مالکان باشگاه های ورزشی به منظور آشنایی با ضرر و زیان های مواد مخدر برگزار می شود.
لامی زاده، به جمع آوری معتادین پرخطر اشاره کرد و اذعان داشت: سرمنشا جرم به خصوص جرائم خشن، مربوط به معتادین پرخطر است.
وی با بیان اینکه مدیریت خانواده با بانوان است و بیشترین تاثیرگذاری را در جامعه دارد، عنوان کرد: در صورتی که بانویی به اعتیاد و مواد مخدر گرفتار شود حاصل بی توجهی و قصور دستگاه های اجرای و فرهنگی به امور بانوان است.
این مقام مسئول عنوان کرد: مشاوران فرمانداران می توانند به عنوان مشاوران شورای مواد مخدر و با اختیار و صاحب نظری در امور بانوان شهرستان ها ورود و در زمینه آثار مخرب اعتیاد و مواد مخدر نظرخواهی و نظرسنجی کنند و برگزاری همایش ها و دوره های آموزشی نیز تدارک ببینند.
دبیر شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر خوزستان، اضافه کرد: تا زمانی که مهارت زندگی در خانوادهها برای چگونگی برخورد با آسیبهای اجتماعی به خصوص مواد مخدر که میتواند سایر آسیبها را نیز با خود به همراه بیاورد ایجاد نکنیم، نمی توانیم انتظار موفقیت در مبارزه با مواد مخدر را داشته باشیم.
وی آموزش و پرورش را دیگر نهاد تأثیرگذار در مبارزه با مواد مخدر معرفی کرد و اظهار داشت: آموزش و پرورش به دلیل درگیری با خیل عظیمی از دانش آموزان به عنوان افراد در معرض خطر آسیب مواد مخدر، تأثیرگذاری زیادی در امر مبارزه دارد.
لامی زاده، ابراز کرد: آموزش و پرورش هم باید در مبارزه با مواد مخدر همگام با سایر نهادها گام بردارد و یکی از این نگاههای واحد تأیید آسیب موادمخدر به عنوان یک بیماری است و تا زمانی که این نگاه در آموزش و پرورش ایجاد نشود، مبارزه نیز جدی تلقی نخواهد شد.
26 ژوئن مصادف با پنج تیر ماه، سالروز مبارزه با مواد مخدر در جهان معرفی میشود.
نظر شما