به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد، فاطمه مهاجرانی، معاون وزیر آموزش و پرورش، امروز(27 خرداد) در جشنواره خیرین مدرسهساز خراسان شمالی که در محل سالن گلشن بجنورد برگزار شد، ضمن قدردانی از ورود خیران به مقوله مدرسه سازی، گفت: باید ساز و کاری فراهم شود تا بر اساس الگویی مشخص، کمک های این قشر از جامعه به طور نظام مند در ساخت مدرسه هزینه شود.
وی با بیان اینکه کمکهای خیران در صورتی که در جای خود و بر اساس اولویت نیازها، هزینه شود منشأ اثر خواهد بود، افزود: باید این کمکها متناسب با نیاز استانها و مناطق، مورد بهره برداری قرار گیرد.
مهاجرانی اظهارداشت: خوشبختانه تاکنون اقدامات بسیار خوبی توسط خیران در استانهای مختلف انجام شده است.
رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان در ادامه با اشاره به فعالیت مراکز استعدادهای درخشان، افزود: مراکز استعدادهای درخشان در 670 مدرسه پذیرایی 114هزار دانش آموز در سال تحصیلی 98-97 هستند.
مهاجرانی اضافه کرد: برای سال تحصیلی جدید حدود 16 هزار و 500 دانشآموز در پایه هفتم و 12 هزار دانشآموز دیگر در پایه دهم به صورت تکمیل ظرفیت پذیرش خواهند شد.
وی بیان داشت: فلسفه وجود مدارس استعدادهای درخشان این است که باید به دانش آموزان این مدارس، خوراک علمی بیشتری تزریق کنیم.
مهاجرانی با بیان اینکه تنها در شهرستانهای بجنورد، شیروان و اسفراین مدارس استعدادهای درخشان فعالیت دارد، گفت: انتظار میرود با همت و حمایت مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی، اوضاع مدارس استعدادهای درخشان در این استان بهبود یابد.
محمدعلی شجاعی، استاندار خراسان شمالی نیز در ادامه این مراسم با بیان اینکه ضرورت دارد شاخصه های خراسان شمالی را توسعه بدهیم تا نیازهای این استان تامین شود، گفت: وجود مدیران متخصص به منظور شناسایی، ریشه یابی و رفع مشکلات خراسان شمالی ضرورت دارد.
وی بیان داشت: کارهای خیر بسیار خوبی در این استان انجام شده اما در حوزه آموزش و پرورش رضایت بخش نبوده، بنابراین باید به سمت توسعه آموزش و پرورش پیش رفت.
شجاعی با تاکید بر اینکه مدیران شیوه صحیح مدیرتی را یادبگیرند، افزود: در حوزه استعدادهای درخشان باید جهش داشته باشیم تا در حوزه های نرم افزاری و سخت افزاری یکی از استان های سرآمد کشور بشویم.
امین فلاح کوشکی، مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس خراسان شمالی نیز در ادامه از تحقق 400 میلیارد تومانی بودجه سال 97 نوسازی مدارس خراسان شمالی خبر داد و افزود: بودجه ابلاغی به نوسازی مدارس خراسان شمالی در سال گذشته 570 میلیارد تومان بود که از این میزان 400 میلیارد تومان آن محقق شد.
وی همچنین از کمبود 23 هزار متر مربعی فضای آموزشی در خراسان شمالی خبر داد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر 22 پروژه با مشارکت خیرین مدرسهساز در استان در دست اقدام است، افزود: اکنون 22 پروژه شامل 76 کلاس درس با مشارکت خیرین مدرسهساز در دست اجرا است که امیدواریم 15 پروژه آن که شامل 44 کلاس درس است که برای شروع سال تحصیلی جدید افتتاح شود.
فلاح کوشکی با بیان اینکه تا پایان سال 97 تمامی مدارس خشت گلی استان برچیده شد، گفت: در حال حاضر 900 کلاس درس استان تخریبی، 189 کلاس به صورت کانکس و 67 کلاس سنگی است.
نظر شما