روابط دختر و پسر یکی از  آسیب های اجتماعی در جامعه است

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، با بیان اینکه روابط دختر و پسر در جوامع غربی به عنوان یک فرهنگ نهادینه شده است، گفت: این روابط در جامعه ما نوعی آسیب اجتماعی محسوب می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، علی اصغر احمدی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، شب گذشته(6دی) در همایش "از نیاز تا آسیب" با موضوع تحلیل مذهبی روابط دختر و پسر در جمع مدیران و مشاوران مدارس مشهد گفت: اگر فرزندان را بتوانیم طوری تشویق کنیم که با درس ارتباط کاملی پیدا کنند بطالت ها و روزمرگی آنان کاهش پیدا می کند و در نتیجه سراغ سرگرمی های کاذب نمی روند.


عضو کمیسیون تعلیم و تربیت مجلس شورای اسلامی، روابط دختر و پسر را مانند اعتیاد نوعی آسیب اجتماعی دانست و تصریح کرد: این ارتباط به معنای عمیق تر در جوامع غربی به عنوان یک فرهنگ نهادینه شده است و نوعی ازدواج به شمار می رود.


وی با بیان اینکه این نوع رابطه در ایران تفاوت های بسیاری با غرب دارد، افزود: در ایران، این نوع روابط، پنهانی و بدون آگاهی خانواده برقرار می شود و آسیب هایی چون سرخوردگی غرایز، مشغول بودن ذهن و افکار، عدم توانایی انجام ساده ترین وظایف روزمره چون تکالیف درسی و... را در پی دارد.
 

در ادامه این مراسم محمدی، معاون پرورشی آموزش و پرورش خراسان رضوی،ارتباط دختر و پسر را نمونه ای از آسیب های اجتماعی برشمرد و اظهار کرد: یکی از آسیب هایی که در جامعه امروز گرفتار آن هستیم وجود ارتباط دختر و پسر به ویژه در مقطع متوسطه است.


وی این مسئله را جدی و به عبارتی لاینحل دانست و افزود: از بحث های رایج امروز تلاش در مسیر صنعتی کردن مادران و گرفتن این کانون مهر و محبت از خانواده هاست که موفق هم شدیم که مادران در جامعه مشغول به فعالیت های اجتماعی هستند و طبیعی است که بعضا نیازهای فرزندان ما به آسیب های اجتماعی تبدیل شده است.

 

محمدی، عنوان کرد: پایین آمدن سن بلوغ فرزندان که حداقل آن برای دختران 9 سال و برای پسران 15 سال بود، تحریک پذیری بالای فرزندان در فضاهای معمول زندگی، بالا رفتن سن ازدواج و گاهی ازدواج نکردن از جمله آسیب هایی است که امروز در جامعه شاهد آن هستیم.


معاون پرورشی آموزش و پرورش خراسان رضوی، با اشاره به اینکه موضوع قطورترین کتاب های اسلامی ازدواج و طلاق است، اذعان کرد: ما آموزش های غلط و گاهی ناقص به دانش آموزان ارائه دادیم به طور مثال اسلام را در نماز و حجاب و عفاف خلاصه کرده ایم در حالی که گستره اسلام بیش از این است و برای بسیاری از رفتارها آداب دارد و قطورترین کتاب آن مربوط به ازدواج است.

  

پایان پیام/

 

 

کد خبر 8004

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha