به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، «حجتالاسلام مهدی قاسمی وناجمی» امروز(شنبه 25 خرداد) در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم استان گلستان اظهار کرد: در سال 1397 شورای پیشگیری از جرائم پنج جلسه با 34 مصوبه برگزار کرد و در شهرستانها نیز 54 جلسه با 310 مصوبه در سال گذشته این شورا برگزار کرده است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گلستان ادامه داد: پروندههای 10 جرم نخستی که وارد دادگستری شده روند افزایش در سال گذشته نشان میدهد و تنها در ضرب و جرح عمدی 0.3 درصد شاهد کاهش پرونده بودیم.
حجتالاسلام قاسمی یادآور شد: ورودی پروندههای ما در سال 1397 در مقاسیه با سال 1396 سرقت 14 درصد، توهین به اشخاص 25 درصد، جرائم عمدی بر اثر تصادفات رانندگی 7 درصد، تهدید 6 درصد، تخریب 14 درصد، نگهداری مواد مخدر 6 درصد، کلاهبرداری 34 درصد، خیانت در امانت 11 درصد و افطرا 17 درصد در دادگستری افزایش داشته است.
وی با بیان اینکه این نشان میدهد در شورای پیشگیری از جرائم به خوبی به وظایف عمل نکردیم، تاکید کرد: در پروندههای حقوقی نیز تنها در یک مورد کاهش نشان میدهد و در بقیه موارد افزایش داشته است.
معاون اجتماعی دادگستری گلستان متذکر شد: در شهرستانها نیز جرائم دهگانه مشخص شده و در سرقت مستوجب تعزیر در شهر آققلا، داشتیبرون، گالیکش بیشترین کاهش را داشته است.
حجتالاسلام قاسمی یادآور شد: مراوهتپه، بخش کمالان و کلاله بدترین شرایط را در بخش سر قت در سال گذشته در مقایسه با سال 1396 داشته است.
وی گفت: در ضرب و جرائم عمدی آققلا، علیآباد کتول و خانبیین شرایط بهتری را در کاهش پروندهها نشان میدهد ولی در دیگر شهرستان و در شهرهای داشتیبرون و بخش کمالان و کردکوی وضعیت خوبی را شاهد نیستیم را شاهد هستیم.
معاون اجتماعی دادگستری گلستان خاطرنشان کرد: شهرستان آققلا، خانببین و نوکنده توفیقهای بیشتری در میزان کاهش پرونده ها توهین به اشخاص داشته است و کمالان، کردکوی و بندرترکمن بدترین شرایط را داشته است.
حجتالاسلام قاسمی بیان کرد: باید بررسی شود که چرا یک بخش(کمالان) در سطح استان بیشترین جرائم را دارد و کمالان از حیث ناموفق بودند در کاهش میزان روند پروندهها رتبه نخست تا سوم را دارد.
وی گفت: در بخش تشکیل پروندههای تصادفات داشتیبرون، کلاله و رامیان بدترین وضعیت را در سال گذشته داشتند و شهرستان بندرگز، گمیشان و گالیکش بهترین شرایط را برخوردار بودند.
نظر شما