«مرتضی رشیدی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان با اشاره (22 خرداد) برابر با 12 ژوئن مصادف با روز جهانی مقابله با کار کودکان گفت: این موضوع از سال 2002 و به دنبال کنوانسیون منع کار کودکان در تقویم اجتماعی بین المللی قرار گرفته است.
معاون اجتماعي و مشاركت هاي مردمي سازمان فرهنگی، اجتماعی ورزشی شهرداری اصفهان به فعالیت های سال های گذشته پیرامون این موضوع در ایران اشاره کرد و افزود: پیشگیری از کار کودکان، کودک آزاری و تعرض به آنها و مباحثی از این نوع از مسایل و مولفه هایی است که در شهرداری اصفهان و در قالب مدل شهروندی فرهنگی، مورد توجه قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه 13 دستگاه مختلف در زمینه کوکان کار فعالیت می کنند که شهرداری یکی از آن هاست، اظهار داشت: در تلاش هستیم که موازی کاری انجام نشود و نحوه ورود ما به این موضوع بر اساس مقتضیات کودکان کار، نهادهای متولی و NGO ها باشد.
رشیدی محور فعالیت های سال جاری را افزایش آگاهی های عمومی و اجتماعی درباره نحوه مواجهه با کار کودکان یا کودکان کار برشمرد و افزود: اگر به سراغ علت ها رفته و آن ها را درمان کنیم دیگر در شهر اصفهان شاهد تولید، ایجاد و حضور کودکان کار نخواهیم بود.
گفتنی است کارزار بوم یک کیلومتری نقاشی به عنوان رویای کودکی، تبلیغات شهری، فعالیت های اجتماعی و مردم نهاد ازجمله برنامه های روز جهانی مقابله با کار کودکان است./
نظر شما