ایجاد « مناطق قوانین شریعت  » در دانمارک

« مناطق قوانین شریعت » در دانمارک برای اجرای قوانین اسلامی به همت مسلمانان این کشور در کوپنهاگ و دیگر مناطق ایجاد می شوند.

به گزارش خبرگزاری شبستان ، یگ گروه مسلمان در دانمارک کمپینی را برای تبدیل بخش هایی از کوپنهاگ و دیگر شهرهای دانمارک به « مناطق قوانین شریعت » آغاز کرده اند که هدف آن ایجاد بخش های مستقلی است که قوانین اسلامی بر آن حاکم بوده و بر اساس این قوانین اداره شوند.
به گفته مسئولان گروه اسلامی « دعوت به اسلام » حومه « تینبرگ » در شهر کوپنهاگ اولین بخش از این کشور است که به منطقه ای برای اجرای قوانین اسلامی تبدیل می شود .
پس از تینبرگ نوبت به منطقه « نوربرو » در پایتخت و دیگر مناطق دانمارک می رسد که به « مناطق قوانین شریعت » تبدیل شوند.
گروه « دعوت به اسلام » از گماردن پلیس اسلامی 24 ساعته در این مناطق برای جلوگیری از مصرف الکل ، قمار و دیگر اقدامات مغایر با اسلام خبر داده است.
این گروه در بیانیه ای در وب سایت خود آورده است : ما چگونه می توانیم ادعا کنیم که پیروان سنت پیامبر و مدافع دین اسلام هستیم در حالی که تحت قوانین غرب زندگی می کنیم ؟ و ما چگونه می توانیم ادعا کنیم که عاشق خدا و پیامبر اکرم ( ص) هستیم در حالی که شرم داریم تا قوانین اسلامی را در کشورهای غربی اجرا کنیم ؟
در ادامه این بیانیه آمده است : یکی از بزرگ ترین وظایف ما بر روی زمین به عنوان خلیفه خدا این است که همه با یکدیگر برای اجرای قوانین و دستورات الهی همکاری کنیم.
بنابر گزارش اسلامیک نیوز ، گروه « دعوت به اسلام » در دانمارک قصد انجام حرکت های مشابه در سایر کشورهای اروپایی را نیز دارد.
اکثریت مسلمانانی که در دانمارک زندگی می کنند از دانمارکیهای نسل اول و اهل کشورهای اسلامی هستند. در سال 1970 بسیاری از مسلمانان از کشورهای ترکیه، پاکستان، مراکش یا یوگسلاوی به این کشور مهاجرت کردند.

درحالی که در طول دو دهه پس از آن، بخش قابل توجی از مهاجران این کشور را فلسطینیها، ایرانیها، عراقی ها و سومالیایی ها تشکیل دادند که بعدها مسلمانان بالکان نیز به این گروه افزوده شده که به نوعی موج دوم مهاجران مسلمان این کشور محسوب می شوند.

اولین گروه مسلمانان برای کارکردن و کسب درآمد وارد این کشور شدند و حس میهمان بودن به نوعی در آنها وجود داشت که خود را از جامعه دانمارک کنار کشیدند و به همین دلیل برای آنها یادگیری زبان و دیگر مسائل مربوط به ادغام اهمیت چندانی نداشت.
به دنبال گسترش موضوع مناقشه برانگیز انتشار کاریکاتورهایی که روزنامه دانمارکی "یولند پستن" درباره پیامبر اعظم اسلام منتشر کرد اقلیت مسلمانان این کشور اقدامات متفاوت و متعددی چون برگزاری همایشها، سخنرانیها، جشنواره ها و دیگر رویدادهای فرهنگی صورت دادند تا باورهای نادرست و سوء تعابیری که درباره مسلمانان، دین اسلام و به ویژه پیامبر نور و رحمت، حضرت محمد(ص) به وجود آمده را از بین برده و با اسلام هراسی عده ای از متعصبان که تحت تأثیر رسانه ها هستند، مبارزه کنند.
 

کد خبر 79768

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha