به گزارش خبرنگار شبستان، سیدکاظم دلخوش، نماینده صومعهسرا در دفاع از سیدشمسالدین حسینی، وزیر اقتصاد و دارایی و با استفاده از وقت وی در سخنانی گفت: از اینکه در کشور و نظام جمهوری اسلامی ایران اینگونه مشکلات پیش میآید جای تأسف دارد.
وی اظهار کرد: هیچ انسان مسلمانی از اینگونه اعمال خوشش نمیآید و قطعا هر مسلمانی که در راستای اهداف نظام و مملکت قدم برمیدارد از اینگونه اعمال نگران است و نگرانی شما نمایندگان ملت بجاست.
نماینده صومعهسرا تأکید کرد: اگر به فرمان هشت مادهای رهبر معظم انقلاب توجه شود و اگر به توصیههای دینی عمل کنیم قطعا مشکلات سیاسی و مالی در کشور کم میشود، متأسفانه ما برخی از مواقع مشکلات اقتصادی را به مسایل سیاسی آغشته میکنیم و مسایل سیاسی را به مسایل دیگر آغشته، این در حالی است که مقام معظم رهبری همواره بر این موضوع که فضا را غبارآلود نکنیم، تأکید کردند.
دلخوش تصریح کرد: درست است ما باید با اینگونه مفاسد برخورد کنیم اما نکند خدای نکرده در این فضای غبارآلود به جای پرداختن به اصل به فرعیات بپردازیم و بخواهیم افراد خادم و متدینی را از دایره دولت حذف کنیم.
وی با بیان اینکه در دورههای گذشته مجلس سعی کردم به استیضاحها وارد نشوم خطاب به توکلی به ذکر شعری پرداخت و گفت: رانتخواران مدتی است پول ملت را چپاول میکنند ظاهرا اینک وزیر اقتصاد جرم ایشان را تحمل میکند.
این سخنان دلخوش باعث شد که لاریجانی به وی بگوید شما در بیان مخالفت صحبت میکنید یا موافقت.
دلخوش ادامه داد: من مشاهده کردم که آقای حسینی در طی این دو مرحله که مجلس به وی رأی اعتماد داد همیشه با احترام و تواضع با نمایندگان برخورد کردند. با اینکه وزارت اقتصاد از حساسترین وزارتخانههای کشور است اما بیشترین جوابگویی را در مجلس ما از وزیر اقتصاد داشتیم.
نماینده صومعهسرا با بیان اینکه قطعا در هر تشکیلاتی ضعفهایی وجود دارد، خاطرنشان کرد: مشکلاتی در دستگاههای مختلف است که باید این نقاط ضعف برطرف شود و حتی من برخی مواقع خودم در نطقهایم نقد میکنم زیرا میدانم که نقد و انتقاد خوب است.
وی ادامه داد: نقد و انتقاد خوب است ولی ما نباید در نقد و انتقاد به نقطهای برسیم که حق را ناحق کنیم و خارج از چهارچوب قدم برداریم زیرا نه خدا راضی است و نه خلق خدا.
دلخوش با اشاره به شخصیت حقوقی حسینی خاطرنشان کرد: ما در قانونگذاری و نظارت خودمان نقصهایی داریم و باید به این نقصها توجه کنیم، مثلا در قانون برنامه پنجم توسعه و از ماده 81 تا 96 این قانون اختیاراتی را به وزیر اقتصاد دادهایم که در این اختیارات ما مسئولیت مجمع عمومی بانکها را از وزیر اقتصاد گرفتهایم، این در حالی است که ما باید اختیاراتی را به وی میدادیم.
وی بیان کرد: در بعضی از مواد قانون پنجم توسعه ما مستقیما اختیاراتی را به بانکها دادهایم که باید گفت: چرا این اختیارات مستقیما به بانکها داده شود که در حال حاضر با این مشکلات در پی این باشیم که چگونه آنها را حل کنیم.
دلخوش تصریح کرد: آیا با استیضاح وزیر اقتصاد مشکلاتی در این وزارتخانه که نقش مهمی در کشور دارد، به وجود نمیآید؟ آیا با سرپرست اداره شدن این وزارتخانه مشکلات در این حوزه حل میشود؟
وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه در شرایط غبار حواستان جمع باشد، گفت: آن کسی که فاسد است باید با وی برخورد شود ولی چرا ما باید به سمت دیگری برویم و راه را گم کنیم و به دنبال مقصر اصلی نباشیم.
وی با اشاره به معیارهای انتخاب مدیران بانکی خاطرنشان کرد: معیار فنی و معیار عمومی و گزینشی از جمله معیارهای انتخاب مدیران بانکی است که معیار عمومی و گزینشی از طریق وزارت اطلاعات اعمال میشود که در مورد مدیران بانکی این معیارها احراز میشود و آنها به عنوان مدیر منصوب میشوند. آیا اینجا تخلف با وزیر اقتصاد است؟
دلخوش با تأکید بر سلوک و گفتار شهید مدرس خطاب به نمایندگان گفت: سلوک و گفتار مدرس باید برای ما الگو باشد و آن را مدنظر قرار دهیم و توجه داشته باشیم که مجلس به سمتی نرود که سیاست ما عین دیانت ما فراموش شود.
وی تصریح کرد: درست است وزیر اقتصاد باید از مردم عذرخواهی کند ولی راه برخورد این نیست که ما انتخاب کردیم.
این عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس با تأکید بر توانمندیهای علمی و سوابق کاری حسینی تصریح کرد: تواضع و ادب آقای حسینی در مجلس در برخورد با نمایندگان مثالزدنی است و وی اقتصاددان است و میتواند در شرایط فعلی مشکلات اقتصادی را حل کند.
دلخوش ادامه داد: طبق گزارش سازمان بازرسی یکی از وزارتخانههایی که در رابطه با مبارزه با فساد اداری و اقتصادی موفق بوده است وزارت اقتصاد و دارایی است. آیا صحیح است با دستگاهی که در مبارزه با فساد اداری برترین دستگاه بوده است اینگونه برخورد کنیم؟
پایان پیام/
نظر شما