به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «حجت الاسلام سید محمود علوی»، شامگاه (دوشنبه 13 خرداد) در سی امین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) در اهواز، بر ادامه راه امام (ع) بدون تزلزل و با ثبات تاکید کرد و گفت: امام خمینی (ره) جزء استثنائات الهی است و ایشان از جنبه های مختلف علمی، تقسیر، فقه، حدیث و ... سرآمد بودند و ویژگی های خاص و نظرات بدیع علمی داشتند.
وزیر اطلاعات، طراحی نظریه ولایت فقیه را یکی از کارهای امام (ره) در زمینه علمی دانست و اظهار کرد: امام (ره) تنها به طرح این نظریه اکتفا نکردند بلکه در مقام عمل نیز در نسبت به اجرای آن قدم برداشتند هر چند می دانستند ساقط کردن یک رژیم و بنیان نهادن حکومت اسلامی به جای آن کار ساده ای نیست.
وی افزود: برای امام (ره) روشن بود که وارد مساله تاسیس حکومت اسلامی شدن و در تقابل با حکومت موجود قرار گرفتن سختی های زیادی به همراه دارد و حکومت برای حفظ موجودیت خود ممکن است دست به هر جنایتی بزند و در این راه عده ای کشته، مجروح و یا زندانی می شوند اما این ها برای امام (ره) مساله ای عادی و طبیعی بود چرا که معتقد به یاری خداوند بودند.
وی با بیان اینکه امام (ره) حرکت خود را در دو مرحله علیه رژیم ستمشاهی آغاز کرد که یکی از این حرکت ها در سال 42 و دیگری در سال 56 بود، اضافه کرد: امام (ره) در شرایطی کار را آغاز کرد که کسی باور به پیروزی یک نهضت و همراهی مردم با این مبارزه سیاسی نداشت چرا که در آن زمان شرایط داخلی و خارجی مهیای این مبارزه نبود.
حجت الاسلام علوی، با اشاره به اینکه در شرایط داخلی باید بازاریان، دانشگاهیان، روحانیون و سیاسیون وارد مبارزه می شدند که در سال 42 این اقدام فراهم نبود، تصریح کرد: نبود رهبری واحد، محکم نبودن جایگاه دانشجویان و گروه های مذهبی و پیروی دانشگاهیان از کمونیسم ها و سوسیالیسم، همراهی نکردن بازاریان در مبارزات سیاسی و ... از جمله این موارد بود.
وی با بیان اینکه امام (ره) در آن شرایط مسائل را در جمع مطرح و با فکر جمعی نظرات را جمع آوری و به تایید جمع می رساندند و با این سیاست جای خالی رهبری را پر کردند، اذعان داشت: همچنین امام (ره) دانشگاهیان را فرا خواند و با تشکیل انجمن های اسلامی در دانشگاه ها شرایط این دانشجویان را در دانشگاه ها بهتر کردند.
وی با اشاره به اینکه بازاریان نیز هیئت های مؤتلفه اسلامی تشکیل دادند و آماده مبارزه شدند و حوزه های علمیه نیز امام (ره) را همراهی کردند، ادامه داد: به این ترتیب بر خلاف تصورات، موج این مبارزات کشور را فرا گرفت که مردم نیز در مقابل مبارزات رژیم شاهنشاهی برای عزت اسلان و مقابله با توطئه های ضد اسلامی از خون و جان خود مایه گذاشتند و امام (ره) را همراهی کردند.
وزیر اطلاعات، با بیان اینکه در نهایت با رقم خوردن حماسه 15 خرداد، زمینه پیروزی انقلاب اسلامی در سال 42 فراهم شد، تاکید کرد: در آن زمان حکومت های دنیا یا وابسته به شرق بودند یا غرب، در غیر این صورت کسی موفق به تشکیل حکومت نمی شد یا آن را به واسطه ای از بین می بردند.
وی با اشاره به اینکه در سال 56 شاه تمام مبارزات مسلحانه را سرکوب کرد و آنها را به زندان افکند و تعدای نیز کشته و اعدام شدند، ابراز کرد: شرق و غرب نیز قبول داشتند که شاه باید سر کار باشد و بر اساس اعلام یک مؤسسه تحقیقاتی آمریکایی پایه های کشور محکم شده و تا 25 سال آینده خطری رژیم را تهدید نمی کند.
وی با بیان اینکه امام (ره) معتقد بود اگر مردم آگاه شوند جایی برای شاه باقی نمی ماند از این رو در مبارزات خود به آگاه کردن مردم پرداخت، اظهار داشت: امام (ره) در مبارزات خود به سراغ اسحه نرفت و معتقد بود که ارتش متعلق به شاه نیست و باید با مردم متحد شود تا بتوانند به عمر رژیم ساه پایان دهند.
حجت الاسلام علوی، با اشاره به اینکه امام (ره) با جذب نیروهای مسلح توانست انقلاب اسلامی را به پیروزی برساند و در نهایت با همین نیروهای مسلح هشت سال دفاع مقدس را مدیریت کردند، یاد آور شد: امروز نیز مقام معظم رهبری با هوشمندی از هویت اسلامی و نظامی حراست می کنند به طوری که دشمنان در برابر ایران اسلامی دچار استیصال شدند.
نظر شما