وحید هاشمی نژاد، رئیس گروه قرآن، نماز و عترت اداره کل آموزش و پرورش کرمان به خبرنگار شبستان گفت: نحوه تدوین کتاب های قرآن درسی دانش آموزان در همه مقاطع به ویژه ابتدایی تا کنون هیچ کمکی به آموزش صحیح قرآن نکرده است و این متون نیاز به بازنگری کامل و کارشناسی بیشتر دارد.
هاشمی نژاد اعراب گذاری متون قرآنی کتاب ها را مشکل اصلی دانست و افزود: اعراب ها در این متون یا کاملا حذف شده یا اینکه کم شده است و این در حالی است که برای آموزش فارسی در کتاب های پایه اول ابتدایی روی کلمات اعراب می گذارند که نو آموز بهتر کلمات را تلفظ کند اما در کتای قرآن درسی به اعراب گذاری توجه نشده است.
وی همچنین خواستار اختصاص کلاس مجزا به درس قرآن در مدارس شد و افزود: کلاس قرآن باید با فضایی معنوی و قرآنی آراسته باشد که این امر هم بر آموزش صحیح و هم ایجاد انگیزه و رغبت بیشتر در دانش آموزان موثر است.
وحید هاشمی نژاد گفت: در دو سال اخیر یک میلیارد تومان برای تجهیز و زیبا سازی نماز خانه های مدار س استان هزینه شده است و اکنون در همه مدارس علی رغم اینکه مشکل فضای نماز خانه دارند ،نماز اول وقت و به جماعت برگزار می شود.
هاشمی نژاد همچنین از اجرای چندین طرح در جهت گسترش فرهنگ قرآنی خبر داد و گفت: در این راستا 46 فاکتور موثر و کارشناسی شده در قالب یک نمایه تدوین ، راه های اجرایی آن شناسایی ، و پشتوانه های مالی آن نیز محیا شده است و از اول مهر ماه این طرح ها که آموزش مربیان قرآنی کی از آنهاست در حال اجراست.
وی گفت: برای تدوین و اجرا ی طرح های قرآنی از بهترین متخصصان در زمینه پژوهش و تحقیق استفاده می شود و آموزش خانواده ها در جلسات اولیا و مربیان در راستای فرهنگ قرآنی نیز در دستور کار است.
پایان پیام/
نظر شما