بازدید مسئولان گیلانی و اصحاب رسانه از کارخانه بازیافت بلیش لوشان

در راستای صدور مجوز سازمان محیط زیست برای انتقال پسماند کلره از واحدهای پتروشیمی خوزستان به گیلان جهت بازیافت در کارخانه بازیافت بلیش، عصر امروز (سه‌شنبه، ۷ خرداد) جمعی از مسئولان گیلانی و اصحاب رسانه از محل کارخانه بازدید کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، در راستای صدور مجوز سازمان محیط زیست برای انتقال پنج هزار تن پسماند کلره از واحدهای پتروشیمی خوزستان به گیلان جهت بازیافت در کارخانه بازیافت بلیش وابسته به بخش خصوصی در لوشان، عصر امروز (سه‌شنبه، ۷ خرداد) به دستور استاندار گیلان و جهت بررسی وضعیت، علی اوسط اکبری مقدم معاون عمرانی استاندار گیلان به همراه جمعی از مسئولان استانی، سمن‌ها و اصحاب رسانه استان از بخش‌های مختلف این کارخانه بازدید کردند.

 

«علی اوسط اکبری مقدم» با اشاره به تشویش افکار عمومی در خصوص مسائل مرتبط به کارخانه اظهار کرد: به دستور استاندار گیلان مبنی بر بازدید از این کارخانه و بررسی روند موجود، اساتید دانشگاهی مرتبط با این رشته، سمن‌های محیط زیست، اصحاب رسانه و کلیه مدیران مرتبط با این حوزه که برای صدور مجوزهای لازم این کارخانه اقدام کردند، در محل حضور یافتند.

 

معاون عمرانی استاندار گیلان با اشاره به تاکید استاندار مبنی بر رسیدگی به این موضوع به‌صورت ویژه و ریزبینانه گفت: با توجه به بازدیدهایی که از تمامی حوزه‌های کارخانه داشتیم، لازم است پس از بررسی‌های لازم که باید توسط اساتید مرتبط با این علم صورت گیرد، نتایج بازدید را اعلام کنیم.

 

وی با بیان اینکه اظهار نظر صحیح و نهایی باید بر عهده صاحبان دانش و خرد باشد تاکید کرد: اگر به هر دلیلی فعالیت کارخانه کمترین آسیبی به محیط زیستی استان وارد کند با آن برخورد خواهیم کرد و چنانچه در رونق اقتصادی، تولید و اشتغال‌زایی استان بدون آسیب به محیط زیست کمک کند از آن حمایت می‌کنیم.

 

در ادامه «علیرضا حقگو» گفت: در این کارخانه مواد بازیافتی را بر اساس دانش فنی، نقطه جوش و کاتالیست‌های خاص استخراج می‌کنیم.

 

مدیر عامل شرکت بلیش لوشان با تاکید بر اینکه یک تا صددرصد مواد بازیافتی را به مصارف صنعتی برمی‌گردانیم اظهار کرد: در این کارخانه نه تنها موادی را دفن نمی‌کنیم بلکه صد در صد مواد را استفاده و تحویل صنعت می‌دهیم.

 

وی با بیان اینکه این صنعت در کشورمان بالغ بر ۳۰ سال است آغاز شده گفت: ۹۵ درصد این مواد بازیافتی به حلال تبدیل می‌شود و پنج درصد آن که سنگین است، با مواد افزودنی لازم و با توجه به اطلاعاتی که از کشور آلمان خریداری کردیم تحت حرارت ۲۵ الی۷۵ درجه سانتیگراد و افزودن چند ماده به چسب سخت لاستیکی و ماده‌ی اولیه برای پلاستیک‌های فشرده از آن استخراج می‌شود.

کد خبر 793545

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha