حمید شاه آبادی در گفت و گو با خبرنگار رادیو تلویزیون خبرگزاری شبستان در پاسخ به این پرسش که با وجود شبکه های رادیویی دائمی مثل « قرآن » و « تلاوت » دلیل راه اندازی رادیو فصلی « ترتیل » چیست و آیا دچار موازی کاری نخواهند شد، گفت: قطعا در مورد هر موضوع دیگری تشکیکی وجود داشته باشد در مورد رادیو ترتیل چنین چیزی نخواهد بود. تلاوت های رادیو ترتیل در یک ساعت معین پخش می شود و در حدود یک ساعت یک جز تلاوت می شود و مردم انگیزه دارند برای اینکه در ماه مبارک رمضان ختم قرآن داشته باشند. اختصاص یک رادیویی تحت عنوان رادیو ترتیل امکان ختم قرآن را برای مردم فراهم می کند.
معاون صدای رسانه ملی در ادامه افزود: ماموریت شبکه تلاوت، پخش تلاوت های صوت و لحن و قطعات منتخاب قاریان متفاوت است. ماموریت شبکه قرآن برنامه های قرآنی است. در این شبکه موضوعات و مفاهیم قرآنی در قالب یک سری برنامه های مختلف و متفاوت به مخاطب عرضه می شوند.
شاه آبادی تاکید کرد: بنابراین این 3 شبکه(تلاوت، قرآن و ترتیل) ماموریت های متمایز از هم دارند. ماه رمضان ماهی است که همه شبکه ها باید به صورت ویژه به موضوعات قرآنی بپردازند. طبیعتا در این ماه شبکه اختصاصی و فصلی ترتیل را اضافه می کنیم تا فقط به ماه رمضان اختصاص داشته باشند.
معاون صدا همچنین در خصوص میزان مخاطبان این شبکه ها گفت:شبکه قرآن از نظر تعداد مخاطب شبکه 5 یا ششم است. استقبال از برنامه های رادیو قرآن در حد و اندازه های خودش خوب است. در حدود 7 درصد شنونده های رادیو قرآن هستند که استاندارد خوبی است. اما در ماه مبارک رمضان طبیعتا رادیو تلاوت و رادیو ترتیل به حجم این آمار می افزایند و می شود در پایان نظرسنجی کرد و میزان مخاطبان را اعلام کرد.
نظر شما