به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، «مرتضی سیف زاده»، امروز (یکشنبه 5 خرداد) در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه در طرح «مهندس کارآموز» باید سه سال افراد کارآموزی و کارورزی کنند، گفت: افراد بعد از این سه سال، در آزمون ورود به حرفه شرکت می کنند و در صورت قبولی می توانند پایه سه بگیرند.
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان فارس با تاکید بر اینکه برای ورود به حرفه، 2 شرط داشته که باید در دانشگاه درس بخوانند و یا اینکه 2 نفر مهندسین که پایه یک دارند باید وی را مورد تایید قرار دهند، اضافه کرد: آموزش های آکادمیک تئوری مد نظر ما نیست، بلکه آموزش های کاربردی است و فردی که در دوره شرکت می کند باید استانداردها را بشناسد و به شکل کاربردی بتواند آن را به کار ببرد.
وی با تاکید بر اینکه تفاهم نامه همکاری با دانشگاه فنی و حرفه ای امضا می شود و تمرکز آن روی دوره های آموزشی پایلوت طرح «مهندس کارآموز» خواهد بود، اظهارداشت: در سه سال کارآموزی باید افراد بتوانند ارائه خدمات جدی را در دستور کار قرار دهند و این آموزش ها به ما اطمینان خواهد داد که افراد اطلاعات و تجربه کافی را دریافت خواهند کرد.
سیف زاده تاکید کرد: بحث ما، ارائه خدمات بهتر به شهروندان خواهد بود چرا که مهندسان باید توانایی داشته باشند که نیازهای مهارت ملی ساختمان را فراهم کند، چرا که یک فرد باید عمری پس انداز کند تا بتواند ساختمانی را بخرد و مهندسین پایه سه حساس ترین مهندسین ما هستند، چرا که نهایت به ساختمان های تا 600 متر مربع را مورد بررسی قرار می دهند، اگر مهندس دانش کار را نداشته باشد، بزرگترین ضرر را به جامعه می زند چرا که بیشترین خانه های مردم زیر 600 متر است.
وی، ایمنی، آرامش و بهداشت را از مسائلی دانست که باید نظر مهندسان باشد، اضافه کرد: 20 خرداد، نخستین دوره طرح «مهندس کارآموز» در شیراز راه اندازی می شود و این دوره بیش از 200 نفر متقاضی خواهد داشت و هدف آن طرح تقویت اطلاعات دانشجویان است.
سیف زاده عنوان کرد: از سال ها قبل مسئله همکاری صنعت و دانشگاه مطرح بوده است و ما دانشگاهی می خواهیم که از لحاظ تئوری توانمند باشد و از لحاظ عملی هم بتواند نیاز نظام مهندسی را برطرف کند.
نظر شما