به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام والمسلمین «عبدالکریم بهجت پور» در مراسم اختتامیه نمایشگاه دستاوردهای قرآنی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم که ظهر امروز(شنبه 4 خرداد) در سالن همایشهای غدیر برگزار شد، گفت: دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم از هیچ تلاشی برای اعتلای جایگاه قرآن دریغ نکرده و به عنوان خادم قرآن در هر عرصه ای وارد عمل شده است.
مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور افزود: دفتبر تبلیغات اسلامی فعالیت های گسترده ای در عرصه قرآن داشته و از پایگاه های گسترش امر قرآن در حوزه علمیه به شمار می آید و در این راستا مجلات علمی و پژوهشی و ترویجی و نرم افزارهای قرآنی مختلفی تهیه کرده است.
وی کمال طلبی در دفتر تبلیغات اسلامی را مایه افتخار دانست و تصریح کرد: این دفتر یک چرخه کامل ابلاغ پیام دین به مردم بوده و شامل مراحل مختلف نظیر استخراج و نگارش و تبلیغ دین و آموزه های قرآنی است.
بهجت پور با اشاره به اینکه وارد کردن مساله قرآن به سبک زندگی مردم بزرگترین چالش پیامبر(ص) بود، اظهار داشت: پژوهشگران باید به این نکته توجه جدی داشته باشند که مفسر قرآنی نظیر ابوموسی اشعری معرفی نشود چرا که ابوموسی اشعری از مفسران برجسته قرآن بودند که آن اتفاق را در جنگ صفین رخ دادند.
وی ادامه داد: گردش پژوهش ها و مطالعات میان نخبگان و خواص بی فایده بوده و باید فضا برای کنشگران اجتماعی فراهم شود زیرا جامعه با اسلام آغاز شده و تا مرحله ایمان بالا می رود.
مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور از امامت و فقاهت به عنوان دو چرخه میان مسلمانان برای رشد مردم از اسلام به مرحله ایمان یاد کرد و خاطرنشان ساخت: اگر همه دستگاه ها به ویژه حوزه های علمیه، دستگاه های روحانیت و آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت به این نتیجه نرسند که زندگی مردم بر اساس قرآن شکل داده شود، هیچگاه عملکرد موفقی نخواهیم داشت.
وی آموزش مسائل قرآنی بدون توجه به تربیت قرآنی را بی فایده خواند و تأکید کرد که در این صورت افرادی مانند ابوموسی اشعری تربیت خواهند شد که ضربه های فراوانی به اسلام زد در حالی که افرادی نظیر مالک اشتر از نتایج تربیت قرآنی است.
نظر شما