آموزش های امروز پاسخگوی نیازهای جامعه نیست/ بیشترین مصدومان در حین انتقال به مراکز درمانی فوت می شوند

سرهنگ هاشمی با بیان اینکه آموزش های امروز پاسخگوی نیازهای جامعه نیست، گفت: بیشترین مصدومان تصادفات جاده ای در حین انتقال به مراکز درمانی فوت می شوند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، سرهنگ «سید هادی هاشمی» امروز چهارشنبه یکم خرداد در شورای حمل و نقل ترافیک گفت: رانندگان به سه دسته تقسیم می شوند؛ یک دسته که در نقطه رویت عمل هستند که تصادف نمی کنند، دوم رانندگانی که در منطقه عدم فرار عکس العمل نشان می دهند که در این شرایط حتما تصادف رخ می دهد که این افراد جامعه هدف ما می باشند و باید تصمیمات لازم در این حوزه اتخاذ شود.

 

مشاور حمل و نقل ترافیک و معاون امور عمرانی استاندار با بیان اینکه انسان یک موجود پیچیده است، افزود: بر این اساس رانندگان ریسک پذیر می باشند که دو نوع ریسک خیالی و واقعی داریم که ریسک واقعی به قدرت ترمز و میزان آسیب پذیری خودرو بستگی دارد و ریسک خیالی یک سوم ریسک واقعی است.

 

وی با انتقاد از اینکه آموزش های صورت گرفته حرفه ای و تخصصی نیستند، تصریح کرد: لذا این آموزش ها نمی توانند پاسخگوی نیازهای جامعه باشند. بیشترین علل وقوع تصادفات عدم رعایت فاصله طولی بعد از عدم توجه به جلو، خستگی و خواب آلودگی است؛ بنابراین نیاز است که آموزش های ما به روز، حرفه ای و منطبق با علل وقوع حوادث باشند.

 

هاشمی با بیان اینکه در کشور 85 هزار و 900 کیلومتر آزادراه، راه اصلی و بزرگراه وجود دارد، تصریح کرد: همچنین حدود 125 هزار کیلومتر راه روستایی داریم. نرخ تراکم راه با احتساب راه روستایی 12.8 درصد در کشور است و نرخ بزرگراه، راه اصلی و فرعی نیز 5.2 درصد می باشد.

 

وی تصریح کرد: در افق چشم انداز 1409 وزارت کشور نرخ تراکم کشور 5.8 درصد خواهد بود یعنی از امروز تا 10 سال آینده 10 هزار کیلومتر راه ساخته خواهد شد که این آمار خوبی نیست، ضمن اینکه در کشور آلمان نرخ تراکم راه 280 کیلومتر است.

 

وی با بیان اینکه یکی از دلایل مهم بروز تصادفات نداشتن راه است، خاطرنشان کرد: ایمنی وسایل نقلیه نیز در این زمینه بسیار نقش دارد. وسیله نقلیه بایستی از جهت فرمان پذیری، ترمز، میزان آسیب پذیری و سازگاری با سرنشینان بایستی به راننده و سرنشینان کمک کند.

 

مشاور حمل و نقل ترافیک و معاون امور عمرانی استاندار با بیان اینکه قوانین راهنمایی و رانندگی بایستی بازدارنده باشد، تصریح کرد: قوانین باید در جهت کاهش تصادفات و ناهنجاری ها بازدارنده باشد.

 

هاشمی افزود: همچنین محورهای مواصلاتی بایستی هوشمند باشند و رانندگان خود را تحت کنترل و نظارت قانون ببینند لذا نیاز است پلیس در بخش نظارت و کنترل تغییر رفتار دهد و به جای شیوه های سنتی از روش های مجهز به شیوه های هوشمند باشد یعنی روش های بهبود یافته، مدیریت توأم با فناوری مبتنی بر اطلاعات داشته باشد. یکی از مشکلات موجود این است که متاسفانه پلیس اطلاعات خود را پنهان نگاه می دارد و در اختیار دستگاه ها نمی گذارد، این در حالی است که بایستی دستگاه ها این اطلاعات را در اختیار داشته باشند.

 

هاشمی اظهار کرد: اقدامات پیش بیمارستانی در کشور باید افزایش یابد. بیشترین مصدومان ما در حین انتقال به مراکز درمانی فوت می کنند. پیشنهاد من این است که برای کمک به راهداری حریم شهرها با ضوابط راه به شهرداری ها واگذار شود تا پوشش خوبی صورت بگیرد.

 

وی تأکید کرد: بایستی آزادراه ها را به بخش خصوصی واگذار کنیم، همچنین محورها را هوشمند کنیم تا تعداد کشته ها کاهش یابد.

کد خبر 792004

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha