به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از مرکز اطلاع رسانی، روابط عمومی و امور بین الملل سازمان برنامه و بودجه کشور، یکصد و سی امین جلسه نهاد تعامل با حضور محمد باقر نوبخت معاون رئیس جمهور و حمید رضا عدل معاون فنی، زیر بنایی و تولیدی در محل این سازمان برگزار شد.
«محمد باقر نوبخت»، معاون رئیس جمهور و رییس این سازمان در این جلسه گفت: در سال ۱۳۹۷ بالغ بر ۵۴ هزار و ۳۹۹ میلیارد تومان برای طرحهای تملک داراییهای سرمایهای از سوی دولت پرداخت شده است و از این رقم حدود ۲۱ هزار و ۶۷۳ میلیارد تومان به صورت نقدی پرداخت شده و در حدود ۱۹ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان هم از طریق اسناد خزانه پرداخت شده است.
وی افزود: با توجه به تعامل سازنده میان سازمان برنامه و بودجه کشور و شورای هماهنگی، جلسات مشترک برای بررسی تفاوت نرخ تنزیل اسناد و نرخ حفظ قدرت خرید و توافق در زمینه یاد شده باید استمرار داشته باشد.
نوبخت در ادامه اظهارات خود گفت: حداقل ۳۵ هزار میلیارد تومان از بدهیهای دولت به بخش غیر دولتی را از طریق اسناد تسویه و به وسیله تهاتر پرداخت کرده ایم.
وی تصریح کرد که رشد بودجه جاری سال ۱۳۹۷ نسبت به سال ۱۳۹۶ به میزان ۱۳ درصد است، اما در بودجه عمرانی این افزایش ۳۰ درصد بوده است.
نوبخت اظهار امیدواری کرد که در سال ۱۳۹۸ هم به امید خداوند این رویه استمرار داشته یاشد.
به گفته وی، تاکنون ۶۷ هزار ملیارد تومان اوراق مالی اسلامی بدون حتی یک روز تأخیر باز پرداخت شده است و باقی مانده آن نیز تا پایان سال ۱۴۰۰ تادیه خواهد شد.
به موجب این گزارش، در این جلسه سید جواد قانع فر رییس امور نظام فنی، اجرایی، مشاورین و پیمانکاران سازمان برنامه و بودجه کشور، گزارشی از پیش نویس دستورالعمل نحوه جبران نوسانهای نرخ ارز در پیمانهای فاقد تعدیل ارائه کرد و اظهار کرد: به استناد مصوبه جلسه ۱۲۹ نهاد تعامل، ۱۴ جلسه مشترک میان نمایندگان شورای هماهنگی تشکلهای مهندسی، صنفی و حرفهای با امور نظام فنی و اجرایی در مورد دستور العمل یاد شده تشکیل شده و در مورد پیش نویس تسلیم شده به شورای عالی فنی هم توافق به عمل آمده است.
گزارش مذکورحاکی است که در این جلسه مژگان خانلو رئیس امور پایش تعهدات دولت وتجهیز منابع سازمان برنامه و بودجه کشور، گزارشی از اصلاحات سال جاری در مورد مقررات مربوط به اوراق مالی اسلامی ارائه کرد.
بر پایه این گزارش، مهندس انصاری رئیس هیات اجرایی شورای هماهنگی تشکلهای مهندسی، صنفی و حرفهای کشور، گزارشی از موانع موجود در واگذاری پروژههای نیمه تمام و پیشنهادهای رفع آنها ارائه نمود و گفت: با توجه به نظر نوبخت، مقرر شد که این گزارش به جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی هم ارائه شود.
وی در ادامه سخنان خود پیشنهادهایی در مورد بازسازی مناطق سیل زده ارائه کرد و گفت: از آنجا که دکتر عدل نماینده سازمان برنامه و بودجه کشور در قرارگاه مرکزی بازسازی مناطق سیل زده است، مقرر شد پیشنهادهای یاد شده در جلسهای که تا پایان هفته جاری و با حضور ایشان و نمایندگان شورا تشکیل خواهد شد، بررسی شود.
شایان ذکر است که نهاد تعامل از سال ۱۳۸۱ تاکنون به منظور تعامل میان سازمان برنامه و بودجه کشور با نمایندگان بخش خصوصی صنعت احداث تشکیل شده است./
نظر شما