«سید علیرضا علوی»، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اهواز، به موازی کاری در فعالیت های قرآنی استان اشاره کرد و گفت: برای این منظور باید میان دستگاه های فرهنگی به یک اجماع دست پیدا کنیم و با تشکیل ستاد همفکری بتوانیم از موازی کاری در فعالیت های مختلف فرهنگی و قرآنی پیشگیری کنیم.
وی با بیان اینکه امسال در میان دانشگاهیان این کار صورت گرفت، اضافه کرد: دانشگاه های استان شورایی به نام شورای هماهنگی فعالیت های فرهنگی تشکیل دادند که بر اساس آن در این هفته به جای برگزاری چند محفل قرآنی، یک محفل متمرکز با حضور همه نهادهای فرهنگی در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار می شود و هر دانشگاهی، بخشی از این کار را به عهده گرفته است.
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، تاکید کرد: اگر بتوانیم امکانات خود را در کنار هم قرار دهیم قطعا تاثیرگذاری فعالیت های فرهنگی و قرآنی بیشتر خواهد بود.
وی یکی از مشکلات کشور در بخش قرآنی را در حوزه انس با قرآن دانست و اظهار کرد: ما در حوزه انس با قرآن هنوز با ایده آلی که مدنظر است، فاصله داریم که در این راستا متولیان فرهنگی باید در ایجاد رابطه مستمر با قرآن در میان فرزندان، خانواده ها و قشر دانشجو بیشتر کار کنند.
علوی، ابراز امیدواری کرد: در سازمان جهاد دانشگاهی بتوانیم در این حوزه ها بیش از پیش فعالیت و اقشار مختلف به ویژه دانشجویان و جوانان را بیشتر با قرآن مانوس کنیم.
وی پیرامون فعالیت های قرآنی جهاد دانشگاهی خوزستان، اظهار کرد: مجموعه جهاد دانشگاهی استان در حوزه معاونت فرهنگی بخشی به نام فعالیت های قرآنی دانشگاهیان دارد و تاکید ما در این بخش، در حوزه اندیشه است.
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، با بیان اینکه سعی کردیم در فعالیت های قرآنی استان یک نمای خوبی را به کشور معرفی کنیم، افزود: در بحث مجالس و محافل قرآنی و برگزاری آموزش قرآنی در این بخش فعالیت های مطلوبی انجام می شود.
وی با اشاره به اینکه بازوی ما در این حوزه، خبرگزاری ایکنا، اولین خبرگزاری قرآنی جهان اسلام است، تصریح کرد: این خبرگزاری از سال 85 در استان راه اندازی شده و در آخرین ارزیابی بین 28 شعبه کشور، خوزستان رتبه اول را کسب کرده و متولیان فعالیت های فرهنگی نیز ایکنا را به عنوان خانه امن خود برای بیان دیدگاه ها و معرفی دستاوردهای خود می دانند.
نظر شما