شورای مدیریت بحران گرفتار بحران بی تعهدی بعضی از دستگاه ها/شرایط سخت جنوب کرمان را درک کنید

شورای مدیریت بحران استان کرمان با موضوع بررسی اقدامات و نیازهای شهرستان های جنوبی استان در مبارزه با ملخ های صحرایی تشکیل و فرمانداران این شهرستان ها گزارشی ارائه کردند که گزارش ها حاکی از شرایط سخت و نبود امکانات کافی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، شورای مدیریت بحران استان، امروز(۳۰اردیبهشت)با موضوع بررسی اقدامات و نیازهای شهرستان های جنوبی استان در مبارزه با ملخ های صحرایی تشکیل و فرمانداران این شهرستان ها گزارشی ارائه کردند که بر اساس گزارش فرماندار قلعه گنج، در پی هجوم ملخ ها باند پرواز این شهرستان آسیب دید اما قرار است امروز بازگشایی شود.

 

عطاناوکی معتقد است هجوم ملخ ها به جنوب کرمان کمتر از سیل گلستان نیست و شرایط در این منطقه بسیار سخت و نیازمند همت همگانی برای عبور از آن است به ویژگی اینکه بارندگی های اخیر و مرطوب شدن هوا به تخم ریزی ملخ ها کمک کرده و کار را برای مبارزه دشوارتر می کند.

 

فرماندار قلعه گنج با تأکید بر اینکه دستگاه ها در این باره نباید رفع تکلیفی کار کنند؛ ادامه داد: ۴۵ روز است که همه اعم از فوق لیسانس و کارمند و...عرق می ریزند و در جازموریان سم پاشی می کنند زیرا همه روستاهای اطراف جازموریان در معرض هجوم ملخ ها هستند و تاکنون ۲۸ هزارهکتار در قلعه گنج سم پاشی شده است.

 

 

منصور خانه گیر فرماندار رودبار هم گزارش داد: ۶۳ روستا در رودبار درگیر ملخ ها است که سم پاشی دستی انجام شد و کشاورزان و تراکتوردارها اعلام همکاری کردند اما ما تجهیزات نداریم و معین اقتصادی شهرستان قرار است۵۰۰ میلیون تومان برای خرید سم کمک می کند.

 

پس از گزارش فرمانداران و رؤسای جهادکشاورزی شمال و جنوب استان؛ استاندار کرمان با اشاره به اینکه در جلسه قبل مصوب شد 34 دستگاه خودروی شاسی بلند به جنوب استان اعزام شود که این کار صورت نگرفته و اکنون تنها 9 خودرو در جنوب مستقر است، اظهار داشت: دستگاه ها به تعهدات خود عمل نمی کنند که اگر کمک می کردند مشکل حل می شد لذا باید خودروهای مجهز کمک دار توسط دستگاه هایی که تعهد شده، در اختیار جهاد کشاورزی جنوب قرار بگیرد و با اصلاح باند، هواپیما برای سمپاشی منطقه کوهستان به رودبار برود.

 

محمدجواد فدایی با گلایه شدید از سازمان حفظ نباتات کشور که تعهدات خود را با تعلل انجام می دهد و اعتبار یک و نیم میلیارد تومان باید می داد که نداد؛ افزود: علاوه بر این باید سم خریداری و در اختیار ما قرار می دادند، که این کار هم انجام نشد و سازمان حفظ نباتات در عمل به تعهدات تسریع کند و همین اعتبار کمی که نسبت به نیاز تعیین شده به استان کرمان ابلاغ کنند.

 

وی با تأکید بر اینکه فرمانداری ها از اعتبارات روستاهای فاقد دهیاری برای مبارزه با ملخ استفاده کنند و دهیاری زیر نظر فرمانداری ها و جهاد کشاورزی در عملیات سمپاشی مشارکت و همکاری و از اعتبارات دهیاری در این زمینه و خارج از حریم دهیاری استفاده کنند؛ افزود: تمرکز جهاد کشاورزی جنوب در منطقه رودبار و به ویژه کوهستان باشد و اولین پرواز امروز هواپیما برای این منطقه باشد.

 

نماینده عالی دولت در استان کرمان متذکر شد: در صورت نیاز، شهرداری ها از اعتبارات برای مبارزه با ملخ در حریم شهرها استفاده کنند.


سعیدی، مدیرکل ستادبحران استان هم بیان داشت: با بارندگی اخیر و ایجاد رطوبت، ملخ ها در روستاهای مورد تهدید در حال افزایش و یا تکثیر است و پیشنهاد می کنیم برای مبارزه با آن منطقه بندی صورت گیرد و در اختیار دهیاران باشد و تمرکز هم بیشتر بر جازموریان قرار گیرد و  سم خریداری شده باید مورد تایید باشد. 

 

 

کد خبر 791346

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha