ارائه خدمت بی ادعا در هلال احمر/ضرورت ارتقاء توانمندی جامعه روستایی و افزایش تاب آوری آن

دوره آموزشی آمادگی در برابر مخاطرات ویژه مسئولین خانه های هلال احمر با حضور ۳۳۴ نفر از روسا و دبیران خانه های هلال احمر در آستانه اشرفیه در حال برگزاری است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، «محمد حسین قربانی» عصر روز گذشته(شنبه، ۲۸ اردیبهشت) در دوره آمادگی در برابر مخاطرات ویژه مسئولین خانه‌های هلال، با قدردانی از پیشرفت‌های مطلوب جمعیت هلال احمر در سال‌های اخیر، گفت: طی سفر ریاست جمهوری در سال گذشته پروژه‌های قابل ملاحظه‌ای از سوی هلال احمر گیلان به بهره‌برداری رسید که می‌تواند سبب تسریع در امدادرسانی در حوادث مختلف شود.

نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس شورای اسلامی افتتاح پایگاه امدادی لاکوژده آستانه که یکی از نقاط پرتردد شهرستان بوده و همچنین افتتاح آشیانه بالگرد، افتتاح خانه‌های هلال در سراسر استان که سبب ارتقای آموزش عمومی می‌شود را از پیشرفت‌های مطلوب هلال احمر گیلان در سال گذشته عنوان کرد.

وی همچنین خاطر نشان کرد: کسانی که در این جمعیت هستند همیشه با همت بلند و خدمت بی‌ادعای خود سبب ارتقای اعتماد عمومی جامعه شده‌اند.

«بهزاد پرستش» نیز در این جلسه با اشاره به اینکه اولین دوره منطقه‌ای آمادگی در برابر مخاطرات روسا و دبیران خانه‌های هلال با حضور ۳۳۴نفر از روسا و دبیران سراسر استان در حال برگزاری است، اظهار کرد: با توجه به اهمیت آموزش عمومی، آموزش تخصصی مدیریت بحران مسئولین و دبیران خانه‌های هلال و گسترش آموزش توسط آنان در سطح روستاها و بخش‌ها یکی از موضوعات مهم در این امر است.


معاون امور داوطلبان جمعیت هلال احمر استان گیلان با بیان اینکه خانه‌های هلال شعب به  ۶ منطقه تقسیم و اولین دوره آن را با حضور دبیران و مسئولین خانه‌های هلال شهرهای آستانه اشرفیه، سیاهکل و لاهیجان در سالن اجتماعات فرمانداری آستانه اشرفیه با عنوان دوره «آمادگی در برابر مخاطرات » تشکیل شد، گفت: دومین دوره در موسسه علمی کاربردی هلال احمر با حضور مهندس کوچکی نژاد برگزار شد که روسا و دبیران خانه های هلال احمر  رشت و رودبار حضور داشتند.

پرستش اذعان کرد:  در این دوره‌ها نحوه و هدف شکل‌گیری خانه‌های هلال، ارتقای آمادگی جامعه در برابر مخاطرات از موضوعات کلیدی، کاربردی و کارگاهی است که به مسئولین و دبیران خانه‌های هلال این سه شهرستان آموزش داده می‌شود.

وی در ادامه با بیان اینکه با آموزش مسئولین خانه‌های هلال که اکثریت آنها دهیاران هستند در صدد ارتقا توانمندی جامعه روستایی و افزایش تاب آوری جامعه هستیم، خاطر نشان کرد: در این دوره ۲۳ دهیار و ۲۳دبیر خانه هلال از سه شهرستان حضور دارند و در واقع ۴۶ نفر  مسئولین خانه‌های هلال آموزش‌های لازم را فرا می‌گیرند.

پرستش با بیان اینکه در گیلان ۱۶۷ خانه هلال داریم و در مجموع حدود ۳۳۴ نفر تا ماه آینده این دوره‌ها را طی می‌کنند، افزود: محور آموزش‌ها برپایه پیشگیری و آمادگی در موضوعات مختلف از جمله تصادفات، سیلاب و زلزله برنامه‌ریزی شده است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: اکثر مسئولین خانه هلال دوره‌های آموزش اولیه را از جمله احیای قلبی و...  فرا گرفته‌اند و در این دوره‌ها تلاش می‌شود حالت مدیریت بحرانی را آموزش دهیم.

پرستش اضافه کرد: با توجه به حوادث اخیر کشور سعی می‌کنیم مدیران خانه‌های هلال به صورت تخصصی‌تر این آموزش‌ها را فرا گیرند.

وی همچنین خاطر نشان کرد: هرچه فراگیری و آموزش در جامعه بیشتر شود توانمندی مردم و تاب‌آوری جامعه بیشتر شده و آسیب‌پذیری کمتری خواهیم داشت .

کد خبر 790812

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha