به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از دارالخلیج، شش نفر از استادان بازنشسته هندی در نشستی شب گذشته (جمعه 27 اردیبهشت) در ایالت اوتار پرادش در شمال هند به بررسی سرنوشت مسلمانان در صورت پیروزی «ناریندرا مودی» نخست وزیر هندوی این کشور برای بار دوم پرداختند و نسبت به پیروزی دوباره وی ابراز نگرانی کردند.
«محیی الدین آزاد» به خبرگزاری فرانس پرس در این باره گفت: نزدیک است که ما به عنوان شهروندان درجه دو قلمداد شویم.
این استاد بازنشسته هندی معتقد است که در صورت پیروزی دوباره ناریندرا مودی، ما موقعیت مان را در این کشور از دست می دهیم.
از سوی دیگر، «حسن خالد عزمی» استاد شیمی پیشین دانشگاه هند، گفت: دوره اول حزب بهاراتيا جاناتا برای ریاست، دوره آزمایشی بود و هنگامی به قدرت بازگردند، برنامه های طولانی مدت را اجرا خواهند کرد.
نهندوستان از نیمه آوریل وارد انتخابات پارلمانی شده است و روز یکشنبه(29 اردیبهشت) به پایان می رسد و شمارش آرای 900 میلیون رای دهنده تا 23 می انجام می گیرد.
ملی گرایان هندو از حزب بهاراتیا جاناتا در سال 2014 میلادی در هند به قدرت رسیدند. آنها امیدوارند که برای دومین بار نیز در این انتخابات پیروز شوند. اصول فکری آنها مبتنی بر ایدئولوژی برتری هندوهاست.
هندوها 80 درصد از جمعیت یک میلیارد و 300 میلیون در هند تشکیل می دهد. هند دومین کشور بزرگ از نظر جمعیت مسلمانان در جهان است و 170 میلیون مسلمان در این کشور زندگی می کنند.
از زمان رسیدن ناریندرا مودی به قدرت یعنی پنج سال پیش، مسلمانان با تهدید و مشکلات فراوانی مواجه هستند. همچنین دولت مودی به تغییر نام های اسلامی در این کشور اقدام کرد و تعدادی از کتاب های درسی را به منظور کاهش دادن سهم مسلمانان در تاریخ هند اصلاح کرد. بین می 2015 و دسامبر 2018 نزدیک به 44 نفرکه بیشتر آنها مسلمان بودند، در یک عملیات ضرب و شتم کشته شدند. شماری از هندوها در دفاع از عبادت گاو که در میان هندوها حیوان مقدس به شمار می آید، به مسلمانان حمله و آنها را تا حد مرگ مورد ضرب و شتم قرار دادند.
نظر شما