به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از آران و بیدگل، آیت الله «سید محمد موسوی» در خطبه های این هفته نماز جمعه آران و بیدگل با اشاره به فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری در جمع کارگزاران نظام اسلامی گفت: مقاومت، استراتژی نظام اسلامی و ملت ایران است و مذاکره با دولت کنونی امریکا سم مضاعف است.
امام جمعه آران و بیدگل با بیان اینکه فشار رسانه ای و روانی و سیاسی دشمن علیه ملت ما از طرف استکبار در روزهای کنونی مضاعف شده است، گفت: هدف استکبار جهانی به سرکردگی امریکا این است که ملت ایران تسلیم شود.
آیت الله موسوی بیان داشت: دشمن تحریم ها را تشدید و غیر از نفت کالاهای دیگری مثل فولاد، آهن و مس را هم تحریم می کند، در یک جنگ روانی ناو غول پیکر لینکلن را به طرف آب های خلیج فارس نزدیک می کند، سیاست خارجی اروپا اعلام می کند اگر امریکا بخواهد با ایران وارد جنگ نظامی شود ما هم بخاطر تعهدی که در ناتو به امریکا داده ایم کنار آن ها خواهیم بود. این ها یک سریال تهدید علیه ملت ایران است تا مردم ما بترسانند ولی این قدر نادان هستند نمی دانند ملتی که برای خدا قیام کرده و هشت سال مقاومت کرده از این هیاهوها هرگز نمی هراسد.
وی در ادامه اظهار داشت: بعضی از جریان های خاص سیاسی در داخل کشور هم مردم را می ترسانند و در واقع جاده صاف کن امریکایی ها شده اند در خالی که دشمن از تنها سلاحی که بیشترین استفاده را می کند سلاح ارعاب است.
امام جمعه آران و بیدگل با بیان اینکه حمله نظامی برای دشمن ممکن و مقدور نیست، گفت: در روزهای اخیر مهم ترین سکوی عربستان توسط پهبادهای یمن مورد اصابت قرار می گیرد و ۳۰ میلیارد دلار به دولت آل سعود خسارت وارد می شود و نفت کش هایی در بندر جفیره مورد هدف قرار می گیرد. وضعیت آشفته همین است و وقتی قرار شد امنیت منطقه از بین برود تمام منافع امریکا در دنیا ناامن خواهد شد لذا خود امریکایی ها هم می دانند جرات و قدرت حمله به ایران را ندارند و این اقدامات فقط عملیات روانی برای ترساندن ملت است.
آیت الله موسوی بیان داشت: ملت و دولت باید در برابر این تهدیدها محکم بایستند. بیانیه شورای عالی امنیت ملی و حمایت مردم در مورد کاهش تعهدات هسته ای نشان داد مقاومت و اقتدار ما باعث عقب نشینی امریکا می شود.
امام جمعه آران و بیدگل افزود: البته تورم کنونی زینده کشور انقلابی ما نیست. مسؤولان با سیاست اقتصادی درست می توانند بسیاری از مشکلات را حل کنند.
آیت الله موسوی بیان داشت: جلوگیری از واردات محصولات تولید داخل، جلوگیری از احتکار، صرفه جویی و بهینه سازی در مصرف و جلوگیری از قاچاق، رونق تولید داخل، صرفه جویی و تغییر در وضعیت بودجه و سیاست های شورای پول و اعتبار می تواند بخش زیادی از مشکلات اقتصادی کشور را کاهش دهد.
وی حرص و ولع بیش از حد را آفت کنونی جامعه عنوان کرد و گفت: اگر یک یا چند ماده غذایی چند روزی در دسترس نیست و یا عرضه آن محدود است، صف های طولانی برای خریدهای بیش از حد مصرف، مشکلات را اضافه می کند و مردم باید در این زمینه توجه کافی داشته باشند./
نظر شما