حدود ۷ درصد تولید ناخالص ملی صرف هزینه تصادف در کشور می‌شود

سرهنگ حسینی گفت: ۴۱ درصد متوفیان و ۴۰ درصد مجروحان ناشی از تصادفات درون شهری مربوط به عابران پیاده است که حدود ۷ درصد تولید ناخالص ملی صرف هزینه تصادف در کشور می‌شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، سرهنگ سید علی حسینی امروز (25 اردیبهشت) در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه یکی از موقوله های مهم اجتماعی در حال حاضر مساله ترافیک است، گفت: همه افراد جامعه درگیر این مساله هستند و برای اینکه بتوانیم در کاهش تصادفات موفق باشیم باید یک همدلی و همکاری همه جانبه رخ دهد.

 

رئیس پلیس راهور فرماندهی انتظامی استان مرکزی با اشاره به اهمیت همکاری و اطلاع رسانی اصحاب رسانه بیان کرد: سالانه در کشور 16 هزار نفر کشته و 300 هزار نفر مصدوم ترافیکی داریم که این رقم زیبنده جامعه نیست.

 

وی با تاکید بر اینکه رعایت قوانین و مقررات نقش موثری در کاهش تصادفات و تلفات دارد، افزود: به ازای هر 10 هزار وسیله نقلیه در سطح استان در معابر شهری 2 نفر فوت و 130 نفر مجروح می شوند.

 

این مقام مسئول با بیان اینکه در هر چهار روز یک نفر کشته و در هر ساعت 4 فقره تصادف جرحی، فوتی و خسارتی و یک فقره تصادف جرحی در معابر درون شهری رخ می دهد، بیان کرد: در هر روز 17 نفر در معابر درون شهری مصدوم می شوند.

 

رئیس پلیس راهور استان مرکزی با بیان اینکه 41 درصد متوفیان و 40 درصد مجروحان ناشی از تصادفات درون شهری مربوط به عابران پیاده است، خاطر نشان کرد: حدود 7 درصد تولید ناخالص ملی صرف هزینه تصادف در کشور می‌شود.

 

وی با بیان اینکه بشترین علت تصادفات در سطح استان مربوط به عدم رعایت حق تقدم با 30 درصد و عدم توجه به جلو و عدم رعایت فاصله طولی با 23 درصد است، خاطر نشان کرد: وجود میدان‌ها، تقاطع‌ها و فرعی به اصلی‌هایی که در معابر شهری بیش از معابر برون شهری است از جمله علت‌های بروز تصادف در درون شهر ها است.

 

این مقام مسئول با بیان اینکه 41 درصد متوفیان و 40 درصد مجروحان مربوط به عابران پیاده و 39 درصد متوفیان و 34 درصد مجروحان نیز مربوط به موتور سواران هستند، ادامه داد: سهم افراد گواهینامه دار در استان نسبت به کشور 4 درصد، سهم تعداد خودرو 2 درصد و سهم موتورسیکلت نیز یک درصد است.

 

سرهنگ حسینی ادامه داد: در استان به ازای هر 10 هزار وسیله نقلیه در استان 693 فقره انواع تصادف رخ می‌دهد که میانگین سنی متوفیان حوادث ترافیکی 46 سال، میانگین سنی عابران پیاده 60 سال و میانگین سنی موتورسواران 41 سال است.

 

رئیس پلیس راهور استان مرکزی با بیان اینکه بیشترین تصادفات در کمربندی‌ها، بلوارها، میادین و تقاطع‌ها رخ می‌دهد، گفت: در کشور به ازای هر 4 نفر یک خودرو و در استان به ازای هر 3 نفر یک خودرو و همچنین در کشور به ازای هر 8 نفر و در استان به ازای هر 10 نفر یک موتورسیکلت وجود دارد.

کد خبر 790044

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha