«7+8» منتظر اضلاع دیگر اصولگرایی نمی ماند

به گفته آیت الله کعبی، سخنان رهبر انقلاب درباره نظام پارلمانی در حد مثال بود و هرگز به معنای تایید نظام پارلمانی یا نظام ریاستی نیست، بلکه طراوت و تازگی نظام و بازمهندسی آن مورد نظر بوده است.

به گزارش خبرنگار شبستان، آیت‌الله عباس کعبی، عضو مجلس خبرگان رهبری که در نشست خبری ای که در سرای روزنامه‌نگاران ایران هجدهمین نمایشگاه مطبوعات برگزار شد، سخن می گفت در پاسخ به این پرسش که گروه «7+8» تا کی قرار است در انتظار جبهه پایداری باشد اظهار کرد: انتخابات در نظام ایران یکی از شاخصه‌های بسیار روشن و تإثیرگذار و یکی از میدانی هایی است که مردم سالاری اسلامی به نمایش می دهد.


عضو خبرگان رهبری با اشاره به ضرورت حفظ شور و نشاط در ایام اتخابات ادامه داد: تلاش ما این است که پیوند عمیق امامت و ملت که در کرمانشاه و حماسه 9 دی ظهور یافت، در انتخابات مجلس نهم نیز رقم بخورد و صحنه دیگری از انتخابات در عصر بیداری اسلامی و جنبش‌های اسلامی به نمایش گذاشته شود.


او تاکید کرد: با توجه به اینکه این انتخابات اولین انتخابات بعد از وقایع سال 88 است فکر می کنیم مردم انقلابی با تمام ظرفیت برای بالا بردن اقتدار نظام و صیانت از دستاوردهای انقلاب اسلامی حماسه ملی خواهند آفرید.


عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم یادآور شد: فلسفه شکل گیری مجموعه اصولگرایی دفاع از اصول انقلاب اسلامی و نظام اسلامی است و برای جریان اصولگرایی تفاوتی نمی کند کدام ضلع با اقبال بیشتری مواجه شود، چرا که نگاه ما به همه اضلاع و شخصیت های اصولگرایی نگاه واحدی است.


آیت الله کعبی با بیان اینکه در دوره بیداری اسلامی و در شرایطی که چشم ها به ایران به عنوان نمونه مردم سالاری اسلامی دوخته شده، اظهار امیدواری کرد که همه سرمایه اصولگرایی و گفتمان انقلاب اسلامی تجمیع شود.


او در این راستا تاکید کرد: تجمیع ظرفیت اجتماعی اصولگرایان به نفع همه اصولگرایان است و ما مجموعه اصولگرایی را متعلق به همه می‌دانیم، «7+8» منتظر اضلاع و مجموعه‌های اصولگرایی نمی‌شود و کارهایش را انجام می‌دهد، اما هر زمان که اضلاع اصولگرایی مانند جبهه پایداری بخواهند در 7 + 8 حضور یابند، استقبال می‌کنیم و پیشنهادهای آنها را درنظر خواهیم گرفت.


او افزود: امیدواریم جبهه پایداری به «7+8» بپیوندد، هرچند کمی دیر شده، اما اگر این اتفاق هم نیفتد با پذیرش تفاوت زیر چتر بزرگ تر اصولگرایی پیش خواهیم رفت.

 

این عضو مجلس خبرگان رهبری در ادامه در مورد آینده لیبی گفت: نظام مردم‌سالاری مبتنی بر ارزش‌های اسلامی در لیبی شکل خواهد گرفت، البته موانع بسیاری بر سر راه مردم لیبی قرار دارد اما بالاخره این نظام شکل می‌گیرد.

 

آیت‌الله کعبی در بخش دیگری از سخنانش، درباره حضور اصلاح‌طلبان در انتخابات مجلس نهم گفت: اصلاح‌طلب یا اصولگرای غیرمتعهد و غیرپایبند به قانون اساسی به قطع یقین از سوی شورای نگهبان رد صلاحیت خواهد شد و تأیید یا رد صلاحیت افراد براساس قانون برپایه وابستگی حزبی نیست بنابراین هیچکس با عنوان اصولگرایی یا اصلاح‌طلبی نه تأیید صلاحیت و نه رد صلاحیت می‌شود.

 

به گفته او اینکه اصلاح‌طلبان چه تصمیمی برای حضور یا عدم حضور در انتخابات مجلس نهم می‌گیرند، تصمیم داخلی خود اصلاح‌طلبان است اما قانون انتخابات برای همه اعمال می‌شود و مردم منتظر حضور احزاب و گروه‌ها برای مشارکت در انتخابات نمی‌شوند.


آیت‌الله کعبی گفت: جامعه مدرسین و جامعه روحانیت مبارز به منظور ترسیم شاخص‌های اصولگرایی در جلسات متعدد منشور اصولگرایی را تدوین کرده‌اند و در این منشور التزام به امام، انقلاب، قانون و اسلام را چهار شاخص اصول‌گرایی عنوان کرده‌اند.

 

این عضو مجلس خبرگان رهبری در خاتمه درباره سوال دیگری که موضوع مطرح شده از سوی مقام معظم رهبری مبنی بر نظام پارلمانی تصریح کرد: موضوعی که رهبر انقلاب درباره نظام پارلمانی مطرح کردند در حد مثال بود و هرگز به معنای تایید نظام پارلمانی یا نظام ریاستی نیست و موضوع اصلی که مقام معظم رهبری مطرح کردند در مورد شادابی و طراوت نظام بود.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 78987

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha