حوزه روحیه انقلابی‌گری را زنده نگاه داشته است/طلاب حضوری موثر در مناطق‌ سیل‌زده داشتند

مسوول بسیج طلاب حوزه علمیه بقیه الله(عج) تاکید کرد: حوزه چشم بیدار نظام و مرکز ثقلی است که ظرفیت مردم را برای انقلاب به حرکت درآورده و روحیه انقلابی‌گری را زنده نگه داشته است.

به گزارش خبرنگار گروه قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، نشست خبری پیگیری منویات رهبر معظم انقلاب به مناسبت سومین سالگرد دیدار صمیمانه طلاب و مسؤولان حوزوی تهران با رهبر معظم انقلاب در مجمع جهادی روحانیون برگزار شد.

 

در ابتدای این نشست حجت‌الاسلام «علی نیا» اظهار کرد: دفتر اصلی مجمع جهانی روحانیون انقلابی در قم است اما ۳۰ گروه تبلیغی در تهران کار جهادی و تبلیغی می‌کنند مطالبه ما این است که مرکز مدیریت آنها را به رسمیت بشناسد که مجوز داشته باشند.

 

مسوول بسیج طلاب حوزه علمیه بقیه الله(عج) افزود:‌ طلاب ما در زلزله سرپل‌ذهاب طلاب از همان ابتدا با حضور همیشگی خود منازل یک روستا را که شامل ۴۰ خانه می‌شد، ساخته و همه آنها را به خانواده‌‌ها تحویل دادند در کنار فعالیت‌های سازندگی تبلیغ هم کردند و با ساخت مسجد و بازسازی مزار شهید حاجی بابا از سرداران بزرگ دفاع مقدس سبب الگوی سازی بسیار مطلوبی شدند.

 

وی با بیان اینکه الگوی جهادی ما امیرمومنان امام علی(ع) است که در همه جا جهادی ورود پیدا کردند، ابراز کرد: این اقدام طلاب در حد یک الگو برای روحانیونی است که جهادی هستند.

 

حجت‌الاسلام علی نیا با بیان اینکه در راستای تحقق مطالبات رهبر معظم انقلاب ما جدولی را طراحی کردیم که مخاطب آن شورای عالی انقلاب فرهنگی، تشکل‌های مردمی، روسای حوزه‌های علمیه و مرکز مدیریت است، گفت:‌ با وجود تشکل‌ها بهتر می‌توان به اهداف مورد نظر دست یافت کما اینکه در بحث زلزله و سیل نیز تشکل‌ها با حضور خودجوش در مناطق افتخار جمهوری اسلامی شدند.

 

در ادامه نشست حجت الاسلام «طاهایی» بیان کرد: حوزه علمیه مرکز علمی و مذهبی است، ما مطالبه را از حوزه‌های علمیه شروع کردیم به این دلیل که حوزه چشم بیدار نظام و مرکز ثقلی است که ظرفیت مردم را برای انقلاب به حرکت درآورده و روحیه انقلابی‌گری را زنده نگه داشته است، هر چند در این بین از مطالبه سایر مراکز غافل نیستیم.

 

مسئول رسانه مجمع جهادی روحانیون با بیان اینکه مبنای ما برای مطالبه‌گری منشور روحانیت امام راحل است، اظهار کرد: بر همین اساس ما نیز با غرب‌پرستی، جمع روحانیت و اشرافیت، تبعیض، غرب پرستی مخالفیم، بر اساس فرمایش امام راحل روحانی فاسد از ساواک بدتر است و روحانیت انقلابی همان است که در منشور روحانیت امام راحل تجلی پیدا کرده است.

 

حجت الاسلام طاهایی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب از حوزه علمیه مطالبات بسیار دارند، ابرازکرد:‌ رهبر معظم انقلاب دید خاصی به حوزه‌های علمیه تهران دارند زیرا در شهر استادان و علمای بزرگی تربیت شدند، هدف ما از مطالبه‌گری کمک به مرکز مدیریت در تحقق منویات رهبر معظم انقلاب است و قصد تقابل وجود ندارد زیرا رهبر معظم انقلاب همواره طلاب جوان را به ادب و تبعیت از بزرگان حوزه علمیه سفارش می‌کنند.

 

وی با بیان اینکه در جلسه با مدیریت حوزه‌های علمیه استان تهران حجت الاسلام والمسلمین رحیمی صادق از این طرح استقبال کرد، ابراز کرد:‌ رهبر معظم انقلاب سه وظیفه هدایت فکری، دینی و سیاسی و راهنمایی و حضور در عرصه خدمت را بر عهده ما گذاشتند، بر همین اساس نقد منصفانه و مطالبه‌گری دقیق اقتضا می‌کند نقاط مثبت و منفی مطرح شده و درخواست پاسخ شود.

 

مسئول رسانه مجمع جهادی روحانیون افزود:‌ برهمین اساس تلاش‌های ویژه صرت گرفته و پیشرفت‌هایی هم انجام شد، طلاب درباره خدمات اجتماعی تلاش‌های گسترده انجام دادند، با سازماندهی مرکز مدیریت تهران و قم درباره کمک به زلزله زدگان و سیل زنده‌ها اقدامات مهمی انجام گرفت.

 

حجت الاسلام طاهایی درباره هدایت دینی مردم توسط طلاب، گفت:‌ افزایش گرایش مردم به ظواهر دینی و سبک زندگی اسلامی با افزایش شرکت مردم در هیات‌های مذهبی، راهپیمایی اربعین، اعتکاف گسترده دانشجویان در سراسر کشور، استقبال بازدید از مناطق جنگی جنوب، همه اثر فعالیت روحانیت در گرایش مردم به سمت سبک زندگی اسلامی است که برای آن زحمات شبانه روزی کشیده شده است.

وی خاطرنشان کرد: در هدایت سیاسی و بصیرت افزایی حرکت حوزه علمیه به صورت خودجوش از سوی طلاب مدراسی نظیر حوزه علمیه مشکات صدها جلسه بصیرت افزایی در مدارس و مساجد برگزار شد که اگر حمایت و نامه‌نگاری مرکز مدیریت استان تهران نبود کار در این گستردگی به سرانجام نمی‌رسید.

کد خبر 789784

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha