به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «علی زندی» امروز (23 اردیبهشت) در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: سیاست های ستاد مبارزه با مواد مخدر ابلاغ شده است تا آن چه که دغدغه رهبری در حوزه آسیب های اجتماعی است را به درستی انجام دهیم.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در خراسان جنوبی با بیان اینکه دو اولویت مهم در دستور کار ستاد قرار دارد، افزود: یک اولویت به صورت مستمر و یک اولویت از نظر زمانی کوتاه مدت است و یک اولویت در حوزه پیشگیری است و این را بدانیم که اگر نگذاریم یک نفر به سمت مواد مخدر برود قطعا آثار دنیوی و اخروی بسیاری به دنبال خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه بحث جمع آوری معتادین متجاهر دومین اولویت ستاد است، ادامه داد: در خراسان جنوبی خوشبختانه معتاد متهاجر وجود ندارد و اخیرا این موضوع در دستور کار شورای هماهنگی قرار گرفته مبنی بر راه اندازی مرکز دولتی رایگان برای نگهداری معتادین متجاهر که تکلیف آن بر عهده بهزیستی استان است.
کشف 6 تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال تاکنون
زندی با توجه به اینکه سال گذشته بیش از 39 تن انواع مواد مخدر در سطح خراسان جنوبی کشف و ضبط شده است، گفت: در فروردین 98 بیش از 3 تن و 927 کیلوگرم انواع مخدر در استان کشف و ضبط شد که حکایت از رشد 48 درصدی آن نسبت به مدت مشابه در سال گذشته دارد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در خراسان جنوبی با اشاره به اینکه شاهد رشد میزان کشفیات شیشه در سطح استان بودیم، در ادامه تاکید کرد: این موضوع یک زنگ خطر جدی برای خانواده ها است و باید به آن توجه کنند.
وی با بیان اینکه از ابتدای امسال تا 22 اردیبهشت بیش از 6 تن و 684 کیلوگرم انواع مواد مخدر در استان کشف شده است، افزود: در این راستا 718 نفر دستگیر و به مراجع قضایی تحویل داده شدند و 102 دستگاه وسایل نقلیه موتوری در فروردین 98 ضبط شدند.
مافیای مواد مخدر نسل جوان را هدف گرفته است
زندی با تاکید بر اینکه مافیای مواد مخدر نسل جوان و پویای ما را مورد هدف قرار داده است، اظهار داشت: اگر خانواده ها در تربیت فرزندان نهایت دقت را داشته باشند قطعا فرزندانشان کمترین آسیب را خواهند خورد و معتقد هستم که اگر امکانات را بهینه سازی کنیم می توانیم نسبت به ایجاد نشاط واقعی در جوانان موفق باشیم.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در خراسان جنوبی با توجه به اینکه آفت اصلی جامعه ما افسردگی است، افزود: به این واسطه که افسردگی می تواند علت و مهم و تاثیرگذار در بحث گرایش به مصرف مواد مخدر باشد چرا که از اکثر افرادی که درگیر اعتیاد شدند سوال پرسیدیم چرا به سمت مصرف مواد مخدر روی آوردید گفتند که به علت گوشه نشینی و تنهایی تصمیم گرفتیم به مواد مخدر روی بیاوریم.
وی با اشاره به اینکه حلقه های امنیتی از نقاط صفر مرزی آغاز می شوند، بیان کرد: اگر دستگاه های امنیتی و مرزبانی نباشند این امنیت را نخواهیم داشت و مرزهای استان از یک امنیت کافی برخوردار است و ما ورود مواد مخدر به استان به صورت عمده نداریم.
زندی در ادامه گفت: حدود 102 نفر از نیروهای مرزبانی و انتظامی استان جان خود را در راه های جلوگیری از ورود مواد مخدر از دست داده و به فیض شهادت نائل آمدند و قاچاقچیان بدانند که دستگاه های نظامی و انتظامی به طور مرتب و هدفمند آن ها را رصد می کنند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در خراسان جنوبی با بیان اینکه کشور افغانستان بزرگترین تولید کننده مواد مخدر در دنیا است، اظهار کرد: امروز این موضوع بر خلاف هنجارهای موجود اجتماعی محسوب می شود و باید رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر را در دستور کار قرار دهیم.
پلمپ شدن 6 پاتوق مصرف مواد مخدر در خراسان جنوبی طی سال97
وی با اشاره به اینکه در حوزه درمان اقدامات خوبی انجام دادیم، افزود: سال گذشته کسانی که نشر و فروش غیر قانونی متادون را داشتند شناسایی و فضا را برای آنان ناامن کردیم و بعضی از مراکز درمانی متاسفانه متادون فروشی می کنند و اصلا زیبنده نیست.
زندی با توجه به اینکه سال گذشته خراسان جنوبی رتبه ویژه ای در زمینه درمان کوکان معتاد کسب کرد، ادامه داد: امیدواریم روزی برسد که هیچ دانش آموز معتاد نداشته باشیم چرا که وجود یک دانش آموز معتاد در مدرسه زنگ خطری محسوب می شود.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در خراسان جنوبی بیان کرد: بیش از 80 درصد از درمان اعتیاد در استان توسط مردم انجام می شود و خراسان جنوبی در بحث جمع آوری و فروش و ساماندهی اموال قاچاق رتبه خوبی را دارد و در سال گذشته 6 پاتوق مصرف مواد مخدر در سطح استان شناسایی و پلمپ کردیم.
گلایه دبیر شورای هماهنگی مواد مخدر از قطع شدن خدمات بیمه ای معتادین استان
وی با بیان اینکه 86 مرکز درمانی معتادین در استان وجود دارد، افزود: نزدیک 14 هزار نفر در استان از این مراکز خدمات درمانی دریافت می کنند و بیش از 800 نفر در ماه از خدمات بیمه ای در سال گذشته استفاده می کردند که متاسفانه قطع شده است و امیدواریم دوباره این کار اجرایی شود.
وی با توجه به اینکه 200 میلیون تومان اعتبار به سمن ها در استان پرداخت شده است، در ادامه گفت: در حال حاضر 76 سمن در زمینه مبارزه مواد مخدر استان فعالیت دارند.
زندی با بیان اینکه اعتبارات استان امسال به صورت استانی پرداخت خواهد شد، گفت: در 5 تیرماه سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر قرار است دستاوردهای 40 سال انقلاب را تبیین کنیم و امحای مواد مخدر در استان نخواهیم داشت و امسال این مراسم در سیستان و بلوچستان برگزار می شود و خراسان جنوبی این مراسم را در هفته ناجا اجرا خواهد کرد و کنگره شهدای مبارزه با مواد مخدر را امسال برگزار می کنیم.
نظر شما