«نادر سقاء» به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اردبیل گفت: فعالان کانون های فرهنگی هنری مساجد می تواند با ایجاد انگیزه و حرکت های فرهنگی نقش اساسی در رونق تولید و تحقق منویات مقام معظم رهبری در خصوص شعار سال داشته باشد.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل، تصریح کرد: ایجاد سامانه متمرکز شناسایی ظرفیت های تولید محور در کانون های مساجد و معرفی تولیدات و محصولات مسجد محور به مردم و مراکز صنعتی می تواند دو رویکرد مهم در تحقق رونق تولید در ابعاد فرهنگی باشد.
این مقام مسئول، ادامه داد: بازدید از مراکز و کارخانجات صنعتی و فرهنگی و دیدار منتخبان کانون های مساجد با کارآفرینان موفق کشور نیز در تاثیرگذاری و تاثیرپذیری برای ایجاد چرخه تولید کمک شایانی می تواند داشته باشد.
سقاء، عنوان کرد: گفتمان و فرهنگ سازی خرید و حمایت از کالای ایرانی و پرهیز استفاده از کالاهای غیرایرانی به ویژه قاچاق توسط ائمه جماعت، مربیان و ... در مساجد و برگزاری کارگاه های آموزشی حمایت از کالای ایرانی با همکاری دستگاه های اجرایی همچون علوم پزشکی برای لوازم بهداشتی و آرایشی نیز تاثیر فرهنگسازی در تحقق رونق تولید داشته باشد.
وی، افزود: مشارکت دادن گروه های صنعتی و کارخانجات موفق در برگزاری برنامه ها و معرفی محصولات و کالاهایشان و حمایت از کالای ایرانی در فضای مجازی نیز از دیگر فعالیت ها برای تحقق شعار سال می تواند باشد.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان، خاطر نشان کرد: برپایی نمایشگاه های عرضه محصولات و تولیدهای فعالان کانون های مساجد و خرید این محصولات جهت اهدا در جشنواره ها و مسابقات و ... می تواند یک فرهنگ سازی برای رونق تولید در سطح مساجد باشد.
سقاء با اشاره به اینکه این فعالیت ها می تواند در راستای تحقق رونق تولید موثر باشد، عنوان کرد: کارآفرینی فرهنگی یکی دیگر از رویکردهای مغفول در فعالیت های کانون های مساجد برای مشارکت رونق تولید و اقتصاد مقاومتی است که باید با ایجاد کارگاه های آموزشی این کمبود جبران شود.
نظر شما