به گزارش خبرنگارخبرگزاری شبستان درسمنان، سید«جواد رضوی» در نشست خبری گفت: در طرح «سبد مهربانی» بنا داریم با مشارکت مشتریان فروشگاه و درواقع مردم سبدی متشکل از مواد خوراکی و یا حتی غیر از اقلام خوراکی را آماده و به دست خانوادههای نیازمند برسانیم.
مدیرکل کمیته امداد استان سمنان با بیان اینکه بنیان کار ما رویکرد فرهنگی و کمک به اقتصاد نیازمندان است اضافه کرد: این طرح در سراسر فروشگاه های استان سمنان اجرا می شود.
رضوی افزود: همشهریان و خیران میتوانند در فروشگاههای نامبرده با سبدی که به نام «سبد مهربانی» در نظر گرفتهشده و با هر میزان مبلغی که توانایی آن را دارد در این امر خداپسندانه شرکت کنند.
وی با اشاره به اینکه سبدهای کالا تهیهشده با نام خود فروشگاه به دست نیازمندان همان منطقه و سایر مناطق نیازمند توزیع میشود، افزود: در این طرح کمیته امداد دخالتی ندارد بلکه با حضور نمایندگانی که از طرف فروشگاهها زنجیرهای تعیینشده کالاها بین نیازمندان توزیع خواهد شد و در صورت ضرورت مددکاری کمیته امداد برای معرفی نیازمندان حضور خواهند یافت.
مدیرکل کمیته امداد استان سمنان تهیه سبد کالا برای 12 هزار و 200 خانوار، برپایی پایگاه های حامی یابی در 28 نطقه استان و 30 سفره اطعام، توزیع بیش از 30 هزار وعده غذایی گرم، اجرای طرح سبد مهربانی در فروشگاه های زنجیره ای، طرح مفتاح الجنه و برگزاری جشن آرزوها برای کودکان طرح اکرام ایتام و محسنین، از جمله برنامه های این نهاد در ماه رمضان امسال است.
وی در ادامه به مشارکت حامیان و خیران در طرح های ایتام و اکرام، اشاره داشت وافزود: حامیان استان سمنان در این طرح ها سال گذشته بیش از 82 میلیارد و 600 میلیون ریال کمک کردند.
رضوی اذعان داشت: چتر حمایتی پنج هزار و 228 خیر بر سر 960 نفر از یتیمان استان سمنان است.
مدیرکل کمیته امداد استان سمنان با اشاره به وجود 60 کودک بدون حامی در طرح محسنین استان سمنان، خاطرنشان کرد: تلاش می شود این کودکان تا پایان ماه رمضان دارای حامی شوند.
به گفته وی، کمیته امداد استان سمنان در سال گذشته به 860 بیمار درمان ناپذیر تحت پوشش این نهاد، بیش از 12 میلیارد ریال هزینه پرداخت کرده است.
رضوی طرح شفا را با هدف جذب حامی جهت تامین مالی بخشی از هزینه های معالجه و درمان بیماران خاص، صعب العلاج وپر هزینه که نیازمندی آنها به تایید اداره پذیرش و مددکاری امداد رسیده باشد دانست و افزود: حامی متعهد می شود بصورت دائم و یا برای مدت مشخص ، ماهانه مبلغ پیشنهادی خود را به بیمار تحت حمایت خود و یا بیمارانی که بنا به تشخیص مسئولان درمان این نهاد در اولویت دریافت خدمات می باشند پرداخت کند.
مدیرکل کمیته امداد استان سمنان از ایجاد یک هزارو300 فرصت شغلی بااعتبار ۲۹ میلیارد و ۴۲۰ میلیون تومان برای مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان سمنان در سال گذشته خبر داد و گفت: کمیته امداد استان سمنان در جایگاه پنج استان نخست کشور در ایجاد اشتغال برای مددجویان این نهاد قرار گرفت.
وی تصریح کرد: جذب اعتبارات شغلی، ایجاد شغل از طریق دفاتر کاریابی، درآمد حاصل از ایجاد طرحها، آموزشهای منجر به اشتغال ازجمله شاخصهای قرارگیری این استانها در پنج رتبه نخست کشور در ایجاد اشتغال بوده است.
رضوی اجرای طرحهای راهبری شغلی، بهکارگیری جهادگران کارآفرین، راهاندازی کانون خیرین کارآفرین، راهاندازی هیئتهای شناسایی و ارزیابی راهبران شغلی را از دیگر موارد شاخص کسب رتبه برتر استانها در ایجاد اشتغال برای مددجویان برشمرد و گفت: درآمد طرحهای اشتغال مددجویان کمیته امداد استان سمنان در سال گذشته به ۳۵ میلیارد و ۶۲ میلیون تومان رسید که این امر نشان از مدیریت و نظارت بر طرحهای اشتغال ایجادشده بوده است.
مدیرکل کمیته امداد استان سمنان ، ایجاد اشتغال پایدار و افزایش توانمندی مددجویان را یکی از راههای خودکفایی خانوارهای تحت حمایت برشمرد و افزود: کمیته امداد به منظور ایجاد اشتغال پایدار برای قشر ضعیف جویای کار جامعه استعدادسنجی، آموزش، اعطای وام و حداقل نظارت سه ساله را در طرح های اشتغالزایی انجام می دهد.
وی بابیان اینکه سه هزارو500 نفر از کارآفرینان و مددجویان عرصه اشتغال مشاوره شغلی را در سال گذشته دریافت کردندافزود:عمده مشاغل ایجادشده در سال گذشته در قالب طرح خدماتی، دامپروری، صنایعدستی، کشاورزی، فعالیتهای صنعتی و معدنی بوده است.
رضوی تصریح کرد: هماکنون چهارهزارو250 طرح تحت نظارت کارشناسان اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان سمنان نظارت و پایش میشوند.
مدیرکل کمیته امداد استان سمنان با اشاره به کمک مردم استان سمنان به مناطق سیل زده افزود: 16 میلیارد و 243 میلیون ریال از مجموع کمک ها از طریق مراکز نیکوکاری و 23 میلیارد و 179 میلیون ریال از طریق کمیته امداد استان سمنان جمعآوری شد.
وی تصریح کرد: کمک های نقدی و غیر نقدی در قالب چهار محموله به مناطق سیلزده گلستان و لرستان ارسال شد که در مرحله بعدی به استان خوزستان نیز ارسال می شود.
رضوی از خسارت به ۶۱۴ واحد مسکونی مددجویان کمیته امداد استان سمنان در سیل اخیر خبر داد و گفت: بر اساس تدابیر اندیشیده واحدهای مسکونی مددجویان تحت پوشش بیمه بوده و خسارت دریافت میکنند.
مدیرکل کمیته امداد استان سمنان،روستای توابع شهرستان میامی، بسطام، امیرآباد، شهمیرزاد و دیگر مناطق روستایی مختلف استان سمنان و بخشی در مناطق شهری ازجمله منازل آسیبدیده ناشی ازسیلهای اخیر دانست وافزود: بر اساس تدابیر اندیشیده شده، منازل مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان سمنان همهساله تحت پوشش بیمه حوادث قرار میگیرند.
وی بابیان اینکه تاکنون دو مرحله نمایندگان بیمه به همراه کارشناسان بحران کمیته امداد استان سمنان از تمام منازل مددجویان که از سیل خسارتدیده بودند بازدید کرده و برآورد خسارت شده است یادآور شد: به هر خانوار آسیبدیده علاوه بر پرداخت خسارت بیمه و کمک بلاعوض، تسهیلات قرضالحسنه ضروری برای نوسازی و بهسازی واحدهای مسکونی اختصاص مییابد.
رضوی به پوشش و خدمات بیمهای برای جبران خسارتهای ناشی از حوادث غیرمترقبه واحدهای مسکونی مددجویان کمیته امداد استان سمنان در حوادث اخیر اشاره کرد و گفت: خسارت بیمه برای واحدهای مسکونی مددجویان شهری ۳۵ میلیون تومان و منازل روستایی ۲۵ میلیون تومان است.
مدیرکل کمیته امداد استان سمنان بیمه اثاثیه منزل مددجویان شهری و روستایی را ۱۵ میلیون دانست و خاطرنشان کرد: با توجه به این امر، بخش زیادی از خسارات وارده از سیل جبران خواهد شد.
وی تصریح کرد:مردم استان سمنان میتوانند کمکهای نقدی خود را به منظور کمک رسانی به سیل زدگان کشور به شمارهحساب 0102318463009 نزد بانک صادرات شعبه الغدیر و یا شماره کارت مجازی 6984-9017-6919-6037 بانک صادرات واریز کنند.
نظر شما