شورا یک نهاد فرهنگی اجتماعی  و بسترساز فرهنگ

فرماندار خوانسار با بیان اینکه شورا یک نهاد فرهنگی اجتماعی و ارتباط میان شورا و دولت مهم ترین بخش آن است، گفت: اهداف مردم در بسترهای مناسب فرهنگی و اجتماعی محقق می شود که زمینه ساز بستری برای مطالبه خواسته های مردم است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خوانسار، «منصور کمالی» در آیین گرامی داشت شوراهای اسلامی با اشاره به اینکه  شورا از بدو تولد انقلاب اسلامی توسط امام خمینی ره پیگیری شد تا در سال 61 به عنوان قانون تصویب شد و 9 ماده از اصول قانون اساسی را به خود اختصاص داده است، گفت: اگر به قرآن  رجوع شود، سوره و آیاتی در باب شورا می بابیم که از اهمیت شورا و مشورت ناشی می شود و کسی که خارج از خود فکر می کند به فکر یک جمعیتی مانند شهر و روستا است از خود گذشتگی انجام می دهد.

 

فرماندار خوانسار با تاکید بر اینکه اگر انتخاب مردم درست باشد و شورا با چنین ویژگی رای بیاورد شورا به هدف خود رسیده است، بیان کرد: مردم صداقت در رفتار و تکروی ها را می بینند و در آرای اینده خود اثر می دهند و تقویت شورا را لازم است زیرا سبب تقویت دولت می شود.

 

وی  با یادآوری اینکه انجمن شهر در پیش از انقلاب به فکر تامین نظرات حاکمیت بود اما شورا با حاکمیت قانون و اراده مردم به پیش می رود، افزود: طرحی که با خرد جمعی تایید شود موفق است و در غیر این صورت امکان ندارد حامعه ای دموکراتیک باشد و تصمیم گیری در شورا جمعی است  و با وجود اختلاف نظرهایی که در میان آنهاست اما برای منافع مردم و نه منافع شخصی تصمیم بگیرد و فرد گرایی مطلق به شورا آسیب می زند و مردم اشتباهات را می بینند و در دوره های بعدی به آن شخص رای نمی دهند.

 

کمالی با تاکید براینکه تصمیم گیری ها در شورا نباید سیاسی باشد همه تفکر سیاسی دارند ولی برای شورا هیچ وظیفه سیاسی تعریف نشده است، اظهار کرد: شورا یک نهاد فرهنگی اجتماعی و ارتباط میان شورا و دولت مهم ترین بخش آن است و شورا یک پل ارتباطی میان مردم با دولت و نه در مقابل و کنار دولت است.

 

فرماندار خوانسار با اشاره به اینکه جهان نیاز به وجود شورا را احساس کرده و با بیان اینکه خروجی نظرهای شورا از دولت خواسته شود و دستگاه های اجرایی پاسخگوی مطالبات شورا باشند، تصریح کرد: فراهم آوردن بسترهای فرهنگی اجتماعی از وظایف شورا است و نباید مردم را حذف کند و خواسته های مردم را مطالبه گر باشد و اگر مردم اراده وخود را در حاکمیت و شورا نببیند نه تنها دیگر رای نمی دهند بلکه به نظام بدبین می شود و این واقعیت جامعه است.

 

وی محقق شدن اهداف مردم در بسترهای مناسب فرهنگی و اجتماعی  را زمینه ساز بستری برای مطالبه  خواسته های مردم  بیان کرد و ادامه داد: شوراها نقس پر رنگی در جامعه دارند و نقششان کم از دستگاه های اجرایی دولت نیست و شورا تجلی اراده مردم است که برای آسایش و رفاه مردم تلاش می کند.

 

در ادامه «هوشنگ صانعی» شورا را یک نهاد مردم و پارلمان محلی  بیان کرد که  اگرقانون خوب  و بررسی ها و برنامه ریزی خوب انجام شود خدمت رسانی به مردم خوب خواهد بود و به اعضای شورا ها توصیه کرد: در اجرای پروژه ها حضور دلشته باشید ونظرات کارشناسی رابه مسئولان انتقال دهید تا کارها تسهیل شود و نیرو سازی برای آینده شورا در دستور کار قرار گیرد زیرا همیشه که عضو شورا نمی مانیم./

 

کد خبر 787130

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha