به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، «سید حسن موسوی چلک» امروز (شنبه 14 اردیبهشت) در سی و سومین گردهمایی مددکاران اجتماعی فارس با اشاره به سیل اخیر در کشور گفت: مردم شیراز در سیل اخیر در عمل شعار امسال مددکاران یعنی «ترویج مهربانی اجتماعی» را نشان دادند و ما باید مروج این رفتار مردم شیراز باشیم.
رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران با تأکید بر اینکه تاب آوری اجتماعی به معنای سوختن و ساختن نیست بلکه یک رویکرد فعالانه و منطقی رفتار کردن در بحران است، بیان کرد: افراد درگیر مشکل، به جای مسئولیت پذیری و مدیریت کردن بحران، منتظر کمک بودند، تاب آوری اجتماعی به معنای ایفای نقش است، کنار گذشتن مردم از سر ترحم، مغایر با تاب آوری اجتماعی است.
وی تأکید کرد: تاب آوری نه یک اختیار، بلکه ضرورتی در جامعه است، اگر تاب آوری اجتماعی در جامعه نهادینه شود همبستگی اجتماعی در بحران ها نهادینه و از تعداد پرونده ها در سیستم قضایی کاشته می شود که همین دلایل سبب عدم اعتماد به دولت شده است.
موسوی چلک خاطرنشان کرد: مهارت تاب آوری اجتماعی یک راه حل اساسی برای مشکلات است اما در جامعه ایران در تمام ابعاد آن نادیده گرفته شده است، آمار خشونت، مشکلات خانوادگی و غیره به دلیل عدم وجود مهارت تاب آوری است.
رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران متذکر شد: مددکاران اجتماعی باید سهم خودشان در مهارت تاب آوری اجتماعی را مشخص کنند و این مبحث سرفصلی در آموزش های ضمن خدمت باشد، همچنین آموزش ها بازنگری شود.
نظر شما