به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری شبستان، «سید محمد بطحایی» در همایش تدبیر و امید در گام دوم انقلاب با مدرسه محوری که در سالن سران اجلاس برگزار شد خطاب به رییس جمهوری گفت: منتخبانی از پیشکسوتان آموزش و پرورش و معلم ها با امید به دست یابی به معلم با اعتدال و عقلانیت در این همایش حضور یافته اند.
وزیر آموزش و پرورش افزود: با اتکای سند تحول بنیادین بر اساس راهبردهای مقام معظم رهبری و رییس جمهوری برنامه هایی با محوریت توسعه، تمرکززدایی به منظور کیفیت بخشی، مدرسه محوری برای پیشرفت آموزش و پرورش اجرا می کنیم.
وی با اشاره به کانونیت بخشیدن به مدارس کشور گفت: نظام مدرسه محوری را آغاز کرده ایم و به مدارس تفویض اختیار داده ایم. فرهنگیان مشارکت مستقیم در حوزه تصمیم گذاری داشته باشند که دو نفر وارد صندوق ذخیره فرهنگیان و سه نفر وارد شورای عالی آموزش و پرورش با رأی 200 هزار فرهنگی واجد الشرایط شدند.
بطحایی ادامه داد: دو ساعت از برنامه هفتگی در اختیار معلم، مدیر و مربی پرورشی قرار گرفته است تا آموزش با نیازهای دانش آموزان صورت گیرد. دوره های آموزشی کوتاه مدت با محوریت تولید، هنر و خدمات را در پنج هزار مدرسه متوسطه آغاز کرده ایم که برای 350 هزار دانش آموز اجرا شده است.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه طرح خرید خدمات آموزشی در مناطق محروم اجرا می شود، گفت: قریب به 600 هزار دانش آموز تحت پوشش این طرح قرار گرفته اند. اگر این طرح اجرا نمی شد بخش زیادی از دانش آموزان از تحصیل باز می ماندند.
وی با اشاره به اینکه میز خدمت برای پاسخگویی حضوری و غیر حضوری ایجاد کرده ایم، گفت: فعالیت هایی همانند حقوق شهروندی، محیط زیست، پیشگیری از تهدیدات فضای مجازی نیز پیش می رویم تا سهمی در این موضوعات داشته باشیم.
وی با بیان اینکه شادابی و امید به آینده در فرمایشات مقام معظم رهبری نیز تاکید شده است، گفت: باید در مدرسه فضای شادابی وجود داشته باشد. محتواهای آموزشی محض با روش های خسته کننده باید تغییر کنند و محتواهای به روز و متناسب با نیاز دانش آموزان جایگزین شود. اتاق بازی و یادگیری در یک هزار مدرسه اجرا می شود.
وزیر آموزش و پرورش به راه اندازی شبکه ملی اشاره کرد و گفت: گام های موفقیت آمیزی در این مسیر صورت گرفته است.
وی با اشاره به حمایت خیرین و دولت از ساخت فضاهای فیزیکی گفت: در سال تحصیلی 97-98 تعداد 10 هزار کلاس جدید ساخته شده است که نیمی از آنها توسط خیرین و نیمی دیگر توسط دولت ساخته شده است.
وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: هزینه ساخت مدارس در مناطق سیل زده توسط خیرین تامین شده است.
وی با بیان اینکه رتبه بندی متناسب با شایستگی فرهنگیان تدوین شده است، گفت: این رتبه بندی در جلسه اجتماعی دولت نیز در حال بررسی است.
نظر شما