به گزارش خبرگزاری شبستان از گرگان و به نقل از روابط عمومی استانداری گلستان، «محمد حمیدی» اظهار کرد: این میزان غرامت مربوط به 334 پرونده کشاورزان شهرستانهای آققلا، گمیشان و گنبدکاووس بوده که 100 درصد محصول کشاورزیشان دچار خسارت شد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری گلستان با اشاره به اینکه بیشترین پرونده مربوط به شهرستان گمیشان است، تصریح کرد: 261 پرونده مربوط به اراضی کشاورزی گمیشان، 51 پرونده مربوط به کشاورزان گنبدی و 22 پرونده مربوط به کشاورزان شهرستان آققلا است.
وی گفت: در مرحله اول طبق مصوبه کارگروه پرداخت غرامت سیل به بخش کشاورزان، پروندههای کشاورزان سه شهرستان استان (گمیشان، آققلا و گنبدکاووس) که بیشترین خسارت را دیدند تصویب و غرامت به حساب خسارتدیدگان واریز شد.
حمیدی با تاکید بر اینکه تمام تلاش مدیران استانی و اعضای این کارگروه بر این است که وعدههای دولت در حمایت از سیلزدگان محقق شود، خاطرنشان کرد: کشاورزان گلستانی اطمینان داشته باشند که اعتبارات اختصاص یافته دولت برای پرداخت غرامت با سرعت و نهایت دقت به حساب آنها واریز خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه تلاش داریم که هفتگی دو مرحله پرداخت غرامت به خسارتدیدگان بخش کشاورزی داشته باشیم، ادامه داد: در مرحله دوم که هفته آینده صورت میگیرد ضمن بررسی حداقل 500 پرونده کشاورزان، غرامت نیز در همان زمان به حساب خسارتدیدگان واریز میشود.
حمیدی یادآور شد: تاکنون چهار جلسه برای پرداخت خسارت به بخش کشاورزی برگزار شد، 350 پرونده کشاورزان خسارت دیده سیل استان با حجم 2 هزار و 100 هکتار در مرحله پرداخت غرامت قرار گرفت.
سرپرست معاونت اقتصادی استانداری گلستان همچنین با تاکید بر سرعت دادن فرایند پرداخت غرامت به خسارتدیدگان سیل تصریح کرد: با راهاندازی «سامانه جامع امداد و بازسازی دولت» (سجاد) انتظار داریم که با همکاری فرمانداران، بخشداران و روسای ادارات جهاد کشاورزی شهرستانهای استان روند ارائه خدمات و غرامت به کشاورزان سرعت بیشتری بگیرد.
حمیدی با اشاره به ضرورت نظارت و کنترل در مراحل تشکیل پرونده خسارتدیدگان گفت: فرمانداران با انتخاب نمایندگان ویژه و با تشکیل کارگروههای شهرستانی ضمن نظارت، بازدیدهای موردی برای کنترل روند امور اتخاذ کنند.
وی ادامه داد: بعد از تایید پروندهها در کارگروه شهرستانی و ثبت آن در سامانه «سجاد»، تمام فرایند در کمیته نظارت عالیه استانی متشکل از بازرسانی از دفتر بازرسی استانداری، دفتر اقتصادی استانداری و سازمان جهادکشاورزی استان نسبت به راستیآزمایی این پروندهها اقدام خواهند کرد.
سرپرست معاونت اقتصادی استانداری گلستان گفت: خوشبختانه طرح و سامانهای که چندی پیش از سوی استان برای درج خدمات دولت به سیلزدگان استان گلستان طراحی شده بود مورد قبول وزارت کشور در آمده و به عنوان دستورالعمل اجرایی آن وزارتخانه برای استانهای سیلزده ارسال شد.
حمیدی با بیان اینکه معمولا بعد از وقوع حوادث طبیعی در بخش کشاورزان خسارتدیدگان به بخشداریها و ادارات جهادکشاورزی شهرستان مراجعه میکنند، افزود: در سطح شهرستان در کارگروه سیل ضمن بررسی اسناد هویتی و مالکیتی و ضمن ثبت پرونده متقاضیان در «سامانه جامع امداد و بازسازی دولت» (سجاد) تلاش کنند غرامت به صاحب اصلی خسارت پرداخت شود.
وی با اشاره به اینکه سامانه سجاد عملکرد استان در ارائه خدمات به سیلزدگان را نشان خواهد داد، یادآور شد: این سامانه سجاد به منظور شفافسازی وعدههای دولت به خسارتدیدگان سیل طراحی شد که تمام اقدامات دولت به سیلزدگان برای دستگاه حاکمیتی از دفتر مقام معظم رهبری گرفته تا اعضای هیئت دولت قابل رصد خواهد کرد.
سرپرست معاونت اقتصادی استانداری گلستان با بیان اینکه در این شرایط حساس دشمن از هر اقدامی برای نارضایتی جامعه بهرهبرداری میکند، خاطرنشان کرد: یکی از حربههای آنها در این ایام موضوع سیل است چراکه تلاش دارد این گونه القا کند که دولت به قولهای خود در خصوص سیلزدگان عمل نکرده است.
حمیدی اظهار کرد: با راهاندازی این سامانه روند خدماترسانی سرعت میگیرد و همه چیز ضمن شفاف بودن قابل رصد و راستیآزمایی خواهد بود.
وی اضافه کرد: جامعیت این سامانه به گونهای است که از این پس کل فرایند بازسازی بنیاد مسکن، کمکها و هدایایی که از سوی بانکها، دستگاههای دولتی، نهادها و ... انجام میشود در این سامانه ثبت خواهد شد.
نظر شما