۷۰ درصد قنوات خوسف احیا شده است

شفیعی با بیان اینکه تاکنون ۷۰ درصد قنوات کشاورزی شهرستان خوسف احیاء و باز سازی شده است، گفت: همچنین ۹۰ درصد سازه های آبخیزداری شهرستان آبگیری شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خوسف، «محمد شفیعی» امروز (12 اردیبهشت) در گردهمایی اعضای شورای اسلامی شهر و روستای شهرستان خوسف اظهار داشت: در بحث شوراها، قانون شوراها چندین بار مورد تغییر  و تحول قرار گرفته است و دشمن سعی می کند نارکارآمدی ها را نشان دهد به همین دلیل عملکردهای شوراها باید به نحو احسن بیان شود.

 

فرماندار خوسف با بیان اینکه در ایام نوروز امسال 135 هزار نفر از خوسف و جاذبه های آن بازدید کردند، گفت: شهرستان خوسف دارای 5 معدن طلا  و  دارای  سنگ ها قیمتی و معادن ارزشمندی است که باید به آن توجه و این ظرفیت ها را معرفی و از آن استفاده کرد.

 

شفیعی افزود: شهرستان خوسف رتبه دهم اعتباری را در میان 11 شهرستان استان دارد و با این وجود در حد توان کار شده و هم اکنون شوراها باید پیگیر مطالبات خود باشند چرا که بعضی از مواقع، تقصیر از کوتاهی خود شوراها بوده است.

 

وی گاز رسانی در بخش ماژان و معدن قلعه زری، گرفتن ردیف اعتبارات ملی برای بیمارستان خوسف،  احیای 70 درصد قنوات خوسف را از اقدامات انجام شده در شهرستان برشمرد و گفت: معدن شادان به پست برق با مبلغ 20 میلیارد تومان نیاز دارد که در صورت اختصاص مشکل اشتغال جوانان منطقه تا حدی رفع می شود.

 

فرماندار خوسف با بیان اینکه تاکنون 16 میلیارد تومان تسهیلات اشتغال روستایی پرداخت شده است، ادامه داد: هم اکنون 68 روستا با تانکر آبرسانی می شود و آسفالت معابر روستاهای با امکانات بهتر در اولویت کاری نیست.

 

حجت الاسلام «سید محمود موسوی رستگار»، رئیس شورای شهرستان خوسف هم در این جلسه مرتع بندی مراتع بین خوسف و سرایان، گاز رسانی به روستاهای فاقد دهیاری، قیمت زمین‌ها و سیر طولانی واگذاری زمین، بازگشایی محورهای فاقد دهیاری در سیل اخیر،  بازسازی لوله های فرسوده خوسف، بیمه روستائیان و عشایر را از دیگر درخواست های عنوان کرد.

 

«علی رحیمی»، عضو شورای شهر خوسف هم در این جلسه افزود: خوسف می تواند بزگترین درآمد خود را از کمپ گردشگری گواب، ابن حسام خوسفی، قلعه تاریخی خوسف، بافت تاریخی خوسف کسب کند و باید راه ارتباطی بین مزار نصرآباد و خوسف بازگشایی شود و پروژه گل نرگس خوسف هم به سرانجام برسد.

 

همچنین « حسن رومنجانی» نایب رئیس بخش جلگه ماژان در این جلسه اظهار داشت: خدمات در منطقه محروم ماژان علی رغم آغاز عملیات گاز کشی، طرح های آبخیزداری باز هم کم بوده و نیازمند توجه بیشتر  است.

 

وی با بیان اینکه در حوزه گردشگری برخی از ظرفیت های شهرستان معرفی شده، گفت: در بخش ماژان می توان در حوزه معرفی جاذبه های گردشگری، جذب و رونق گردشگری اقدامات بسیار خوبی را انجام داد.

 

رئیس بخش جلگه ماژان، افزود: بحث انتقال آب با لوله از چاه ها انجام شده است ولی هنوز درخصوص آبیاری تحت فشار جای کار باقی است و با تمام اقدامات انجام شده این بخش در خوسف محروم است چرا که 67 درصد وسعت شهرستان و 9 هزار و 350 نفر یعنی معادل 55 درصد جمعیت خوسف به این بخش برمی گردد که این وسعت زیاد نیازمند اعتبارات ویژه است.

 

رومنجانی صدور سند برای خانه های بنیاد مسکن، مشکل در خصوص واگذاری اراضی در روستا، لزوم توجه به آبیاری تحت فشار ، سرمایه گذاری در خصوص فرآوری محصولات، توجه به قنوات به لحاظ فنی، قیمت پایین گندم، گردشگری تاریخی، معرفی دق اکبرآباد، صنایع دستی و فروش محصولات، جابه جایی تیرهای برق، آموزش افراد در روستاها توسط هلال احمر، بهسازی شبکه های آبرسانی، توسعه معادن در خوسف و اشتغالزایی، افزایش خدمات برکت در حوزه اشتغال در شهرستان، شتاب دهی گاز رسانی به دهستان براکو  و جلگه ماژان، احداث پاسگاه انتظامی و امدادی را از جمله درخواست های مردم جلگه ماژان و دهستان براکوه برشمرد و خواستار پیگیری انجام آن از سوی مسئولان شد.

 

 

کد خبر 786074

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha