به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام مهدی امیدی، دبیر چهاردهمین جشنواره شیخ طوسی امروز (5آبان) با اعلام خبر فوق در جمع خبرنگاران تصریح کرد: این جشنواره ویژه طلاب و دانش پژوهان غیر ایرانی جامعه المصطفی العالمیه است که در دو بخش ویژه و عمومی برگزار می شود.
وی با اشاره به تحولات اخیر در جهان اسلام و کشورهای عربی و نیز جنبش وال استریت در آمریکا و اروپا اظهار کرد: این تحولات نوید بخش فضای جدیدی در روابط بین الملل است و موجب می شود سیطره غرب که هدفش که ایجاد نظم نوین جهانی و دهکده جهانی بود با شکست مواجه شود.
حجت الاسلام امیدی افزود: امروز برای اسرائیل فضای سخت فرهنگی ایجاد شده که خود را در محاصره کشورهای اسلامی می بیند. تا امروز چنین تصوری برای اسرائیل نامفهوم بود. این در حالی است که آمریکا به دنبال اجرایی کردن طرح خاورمیانه بزرگ با محوریت اسرائیل در منطقه بود که امروز با شکست مواجه شده است.
دبیر چهاردهمین جشنواره بین المللی شیخ طوسی ، برپایی این جشنواره را زمینه ای برای رقابت طلاب جامعه المصطفی دانست و گفت: این جشنواره در دو بخش عمومی و ویژه برگزار می شود. دوره عمومی شامل مقالات و پایان نامه ها و کتاب در زمینه علوم قرآن وحدیث، تاریخ و سیره، اخلاق و تربیت، فقه، اصول و حقوق، عرفان، علوم انسانی، علوم سیاسی، مدیریت، جامعه شناسی، روانشناسی و ادبیات و علوم ادبی و منطق است.
حجت الاسلام امیدی مهلت ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره را در بخش عمومی پایان یافته و در بخش ویژه تا نیمه آبان ماه عنوان کرد و یادآور شد: در بخش عمومی 350 اثر دریافت شده که از کشورهای آذربایجان، افغانستان، الجزایر، بحرین، بلژیک، بنگلادش، پاکستان، تاجیکستان، سنگال، سوریه، صربستان، عراق، عربستان، کانادا، کنگو، لبنان، میانمار، نیجریه، هندوستان و ایران بوده است. امسال ترتیبی اتخاذ شد تا اساتید و کارکنان جامعه المصطفی نیز بتوانند در جشنواره شرکت داشته باشند.
وی تعداد آثار تالیفی را 80 اثر به زبان های آذری، اردو ، عربی و فارسی برشمرد و افزود: بخشی از کتاب ها نیز ترجمه هستند که شامل 37 اثر از زبان ها آذری، اردو، انگلیس، تاجیکی، عربی، فارسی، فرانسوی و میانماری است.
حجت الاسلام امیدی تعداد آثار تصحیح را هفت اثر، مقالات ترجمه شده را سه اثر، مقالات چاپ شده تالیفی را 126 اثرو پایان نامه های دفاع شده را 97 اثر عنوان کرد.
وی در ادمه تصریح کرد: این جشنواره در قالب سه کمیته سیاست گذاری، اجرایی و علمی تمام مراحل تصمیم گیری و برنامه ریزی را انجام می دهد.
دبیر چهاردهمین جشنواره بین المللی شیخ طوسی فراخوان بخش ویژه جشنواره را در چهار سطح توصیف، تحلیل، تبیین و تجویز ذکر و تصریح کرد: در این بخش پنج محور اساسی در نظر گرفته شده که این محورها 26 عنوان زیرموضوع دارند. متناسب با این محورها پیش نشست هایی برگزار شده و هفت نشست نیز به زودی برگزار خواهد شد.
وی تعداد میهمانان خارجی دعوت شده به جشنواره را هفت نفر عنوان کرد و افزود: در روز برگزاری جشنواره حتما یکی از مراجع عظام و نیز یکی از سران و شخصیت های کشوری در این مراسم حضور می یابند. همچنین سعی شده میهمانان خارجی از کشورهایی باشند که در آن ها بیداری اسلامی رخ داده مانند بحرین و مصر و نیز تعدادی از فارغ التحصیلان جامعه المصطفی که در کشورهای خود مشغول تبلیغ هستند دعوت خواهند شد.
پایان پیام/
نظر شما