به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از تربت حیدریه، «سعیدرضا قنبری زاده» امروز(۸ اردیبهشت) در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه در بازدیدی که هفته گذشته معاونت توسعه فیزیکی وزارت بهداشت از این پروژه ملی انجام داد پیشرفت فیزیکی پروژه برای تامین نیروی انسانی و تجهیزات لازم مورد ارزیابی قرار گرفت، گفت:بیمارستان آموزشی و درمانی امام حسین علیه السلام بصورت قطعی نیمه دوم امسال به بهره برداری می رسد، این بیمارستان ۲۷۴ تختوابی بعنوان بیمارستان دوم دانشگاه علوم پزشکی در شهر تربت حیدریه است و بیمارستان نهم دی نیز همچنان به فعالیت خود ادامه خواهد داد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه اظهارداشت:تا قبل از افتتاح این بیمارستان، تربت حیدریه با مجموع ۲۷۰ تخت بستری در بیمارستان های رازی و نهم دی با کمبود تخت های بیمارستانی مواجه بود اما با بهره برداری از این پروژه ملی تنها ۲۷۴ تخت بستری در بیمارستان امام حسین علیه السلام بخش مهمی از مشکلات حوزه درمانی جنوب خراسان رضوی برطرف می شود.
قنبری زاده ادامه داد: این در حالی است که با توسعه فضای اورژانس بیمارستان نهم دی علاوه بر اضافه شدن ۳۴ تخت اورژانس ۵۰ تخت بستری و همچنین ۱۴ تخت دیالیز به مجموعه دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه نیز افزوده می شود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۵۰ هزار متر مربع فضای آموزشی، بهداشتی و درمانی در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در حال احداث می باشد، گفت: از مجموع این فضاهای در حال احداث ۳۰۰ میلیارد ریال در حوزه بهداشت، ۲۰ میلیارد ریال توسعه فضای اورژانس و همچنین ۴۰۰ میلیارد ریال به اتمام پروژه بیمارستان امام حسین علیه السلام اختصاص دارد.
قنبری زاده با اشاره به اینکه در سال گذشته دو مرکز تحقیقات علوم اعصاب و علوم بهداشتی در تربت حیدریه راه اندازی شده، افزود: بر همین اساس و بنا به نیاز مجموعه علوم پزشکی منطقه، آزمایشگاه جامع تحقیقاتی با اعتبار ۶۰ میلیارد ریال برای فعالیت های پژوهشی، آموزشی و تحقیقاتی شامل بخش های میکروب شناسی، فیزیک شناسی، شیمی، محیط بهداشت، آلودگی هوا و پسماند، علوم رفتاری و مرکز نگهداری حیوانات آزمایشگاهی نیز راه اندازی شده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه یکی از ماموریت های مهم طرح تحول نظام آموزشی را هدفمند شدن دانشگاه و ماموریت گرایی عنوان کرد و گفت: بر همین اساس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در منطقه ۹ کشور علاوه بر توسعه دانش علوم اعصاب، توسعه آموزش مجازی را بعهده دارد که با تفاهم نامه ای که با وزارت بهداشت انجام گرفته دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه بعنوان تنها دانشگاه مجوز تولید و انتشار در فضای مجازی را کسب کرده است.
وی در حوزه بین المللی به انعقاد تفاهم نامه با دانشگاه خاتم النبین(صلی الله) کابل افغانستان اشاره داشت و افزود: از ابتدای مهر امسال با برگزاری نخستین آزمون شاهد ورود دانشجویان افغانی به دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه خواهیم بود.
قنبری زاده با بیان اینکه کلینیک تخصصی احمدیه امسال به بهره داری می رسد، افزود: با پایان یافتن پروژه های بهداشتی و درمانی که اغلب آنها امسال افتتاح خواهد شد، راه اندازی مرکز بیماران روانی و روانپزشکی، مرکز درمانی سوختگی و همچنین مرکز درمان سرطان با ارائه خدمات سطح ۲ بعنوان ۳ پروژه مهم مورد نیاز منطقه در سال های آتی در اولویت قرار گرفته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت :از ابتدای سال ۹۸ سامانه اتوماسیون مرکز ارتباطات دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به صورت pilot (آزمایشی) راه اندازی شد و پس از رفع مشکلات احتمالی مخابراتی بطور رسمی فعال گردید.
وی هدف از راه اندازی این فناوری را نظارت لحظه به لحظه فرایند ارائه خدمات اورژانس ۱۱۵،بهبود شاخص ها و ثبت سابقه الکترونیکی بیمار و در نهایت داشتن آماری با دقت و صحت بیشتر دانست. قنبری زاده افزود:با بکارگیری این سامانه نحوه خدمت رسانی به مددجویان با سرعت و کیفیت بهتری صورت می پذیرد و تمامی فرآیندهای اورژانس پیش بیمارستانی از لحظه تماس تا زمان تحویل بیمار به مرکز درمانی از حالت سنتی خارج شده و به صورت کاملا مکانیزه و سنتی انجام می شود.
قنبری زاده از دیگر امکانات این سامانه،نصب (GPS) بروی آمبولانس ها بوده که با استفاده از آن می توان در مرکز ارتباطات از روی نقشه نزدیکترین مسیر و نیز معبر هایی که از ترافیک کمتری برخوردار هستند را پیدا نموده،سپس مسیر پیشنهادی با ارسال پیام به تلفن هوشمند آمبولانس به اطلاع پرسنل عملیاتی رسانده می شود و این کار باعث کاهش هدر رفت زمان در ماموریت های اورژانس ۱۱۵ می گردد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه اظهار کرد: چهارمین پایگاه شهری اورژانس در تربت حیدریه سال ۹۷ در محل میدان شهدا افتتاح شد که این پایگاه با بودجه ای بالغ بر یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان شامل آمبولانس و تجهیزات پزشکی راه اندازی شده است.
قنبری زاده افزود: هدف از راه اندازی پایگاه شماره ۴ شهری واقع در میدان شهدا کاهش حداکثری زمان رسیدن پرسنل فوریت های پزشکی بر بالین همشهریان عزیز می باشد که امید است در سال جدید با ارائه هرچه بهتر خدمات فوریت های پزشکی رضایت بیشتر همشهریان را در پی داشته باشد، پیش از این سه پایگاه اورژانس در خیابان آیت الله مدرس، آیت الله بهشتی و امام رضا علیه السلام به حدود ۱۵۰ هزار جمعیت شهری تربت حیدریه خدمات ارایه می کردند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه افزود:مجموع مراکز اورژانس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در منطقه ۳۱ پایگاه شهری و جاده ای است دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با تحت پوشش قرار دادن شهرستانهای تربت حیدریه، مه ولات و زاوه به حدود نیم میلیون نفر در جنوب خراسان رضوی خدمات درمانی، بهداشتی و آموزشی ارائه می کند.
نظر شما