به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، دکتر «راضی ناصری فر»، صبح امروز (۸ اردیبهشت) در همایش روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای در محل هتل زاگرس، اظهار کرد: بدون شک با توجه به توسعه فناوری ها و استفاده از ابزار و ماشین آلات برای بهبود زندگی بشری مخاطراتی نیز در نتیجه ضربه به محیط زیست انسان ها را تهدید می کند.
وی، تصریح کرد: افزود: این مشکلات باعث شده که از منظر سلامت روانی و بهداشت محیط نارسایی هایی در سطح جوامع دیده شود.
معاون دانشگاه علوم پزشکی ایلام، گفت: صنعتی شدن جامعه در کنار مزایایی که برای عموم مردم به دنبال دارد اگر ملزومات آن که همانا ایمنی و بهداشت محیط است، رعایت نشود، می تواند آثار زیانبار متعددی را به همراه آورد.
ناصری فر، ابراز کرد: باید محیط های کاری بویژه در مراکز صنعتی و تولیدی دارای پیوست های زیست محیطی بوده و حداکثر ایمنی را در ان لحاظ کرده باشند تا مخاطرات آن کاهش یابد.
وی، یادآور شد: عموم افراد جامعه انتظار دارند در مسیر صنعتی شدن به یک آرامش فکری و روانی دست یابند نه اینکه خود صنعتی شدن به عاملی برای تخریب این موضوع تبدیل شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، رعایت ایمنی و سلامت محیط کار برای کارگر و کارفرما را ضروری دانست که باید همواره در برنامه ریزی های کلان مورد توجه قرار گیرد.
ناصری فر، خاطرنشان کرد: سازمان بین المللی کار (ILO) به منظور پیشگیری از حوادث و بیماری های شغلی، هر سال شعاری را انتخاب می کند که آینده کاری ایمن و سالم شعار امسال این سازمان تعیین شده است.
نظر شما