به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از فاروج، هادی شوشتری، عصر امروز در نشست تبادل نظر در امور اقتصادی افزود: بعد از تحلیل و بررسی میزان ورود سرمایه به شهرستان در سال گذشته، شناخت نقاط ضعف و علل ناکارآمدی در فرآیند جذب سرمایه می توان با رویکرد هدفمند تری گام برداشت.
وی بربرگزاری جلسات منظم حوزه سرمایه گذاری بصورت هفتگی یا دو هفته یکبار با دو ماموریت شناسایی فرصت های سرمایه گذاری و شناسایی سرمایه گذار تاکید کرد و افزود: هدفگذاری های اقتصادی شهرستان به تناسب ظرفیت ها واقع بینانه انجام شود تا روند تحقق آن سرعت یابد.
شوشتری تاکید کرد: سخت ترین کار، فرآیند راهبری و هدایت ورود سرمایه است.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی و امور بین الملل استانداری خراسان شمالی هم در این جلسه گفت: مدیریت در بازار بویژه پیگری سهم شهرستان در حوزه تامین کالاهای اساسی باید یکی از اولویت ها باشد.
محمدرضا موفق، تقویت روز بازار ها با توجه به کاهش بخشی از هزینه های تمام شده یک کالا، حذف فاصله بین مشتری و تولید کنده را رویکرد دیگری در حوزه تقویت اقتصاد برشمرد و افزود: ساماندهی اصناف برای جلوگیری از فعالیت های بدون ضابطه و کمک به فعالان قانونمند این حوزه باید در شهرستان ها پیگیری شود.
وی گفت: با توجه به قرار داشتن در آستانه شروع خرید گندم، علاوه برافزایش نظارت ها، ظرفیت های واحدهای خریدار در این بخش استاندارد سازی شود.
وی گفت: پیش بینی امسال ما برای خرید گندم 180 هزار تن در استان است که پارسال 97 هزار تن خریداری شد.
مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری خراسان شمالی هم گفت: قوانین دست و پا گیر حوزه اقتصادی آفت کار و نیازمند اصلاح است تا روند فعالیت ها در این حوزه سرعت یابد.
مهندس سیدعلی میرکریمی با اشاره به اینکه هر مجوز سرمایه گذاری و اقتصادی حداکثر ظرف دو هفته باید صادر شود، افزود: ضروری است نماینده ای از سوی فرمانداری برای بررسی سایت مرکز خدمات سرمایه گذاری فعال شود تا ضمن بررسی مجوزهای بی نام، نسبت به مجوزهای جدید یا نیاز به اصلاح آگاه و آن را در اختیار جامعه هدف قرار دهد.
وی بر معرفی واحدهای تولید کننده محصولات استاندارد به استان تاکید کرد و افزود: تامین اقلام مورد نیاز دستگاه های ادارای در گام نخست از این واحدها باید صورت گیرد و در ادامه با معرفی این واحدها در سطح شهرستان و بعد هم استان و کشور می توان به اقتصاد کمک کرد و این واحدها را توانمند تر ساخت.
وی افزود: ایده های برتر در حوزه سرمایه گذاری در شهرستان پیگیری شود و امسال پیش بینی برگزاری 12 همایش بزرگ در حوزه اقتصادی انجام شده است.
وی با اشاره به اهمیت برطرف کردن مشکلات واحدهای اقتصادی بیان داشت: در گام نخست تلاش ها بر حل این مشکلات در شهرستان باشد و در صورت عدم توفیق، با پیشنهاد این طرح ها به استان ارسال شود.
وی گفت: 70 درصد تسهیلات تکلیفی اشتغال پایدار تخصیص یافته که سهم فاروج 7.6درصد در حدود 300 میلیارد ریال بوده و بعد از توفیق در جذب حالا نوبت تقویت حوزه نظارت است.
سرپرست فرمانداری فاروج هم گفت: یکی از رویکرد ها در شهرستان ساماندهی حوزه تنظیم بازار بوده است که از سوی متولیان پیگیرانه انجام شده است.
مسعود صادق افزود: نخسیتن شهرستان استان بودیم که در 80 درصد روستاها گوشت منجمد توزیع کردیم.
وی گفت: برای میزبانی همایش های زعفران و انگور اعلام آمادگی می کنیم.
نظر شما