به گزارش خبرگزاری شبستان از بوشهر، عبدالکریم گراوند، استاندار بوشهر ظهر پنجشنبه (۵ اردیبهشت) در نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران استان ضمن تشکر و قدردانی از اقدامات مردم و نهادهای مختلف در راستای کمک رسانی به مناطق سیل زده، اظهار داشت: بعد از وقوع سیل در چند نقطه کشور و اعلام نیاز از سوی استانهای سیل زده، استان بوشهر با بهرهگیری از نیروهای دولتی و کمکهای مردمی در راستای کاهش بحران به یاری سیل زدگان شتافت.
استاندار بوشهر با اشاره به اینکه باید آمادگی لازم در برابر حوادث طبیعی و بحرانها را داشته باشیم، تصریح کرد: با شناسایی نقاط حادثه خیز و برطرف نمودن مشکلات آنها میتوان در کاهش خسارات احتمالی درصورت وقوع حوادث طبیعی کمک شایانی انجام گیرد.
گراوند در ادامه با بیان اینکه جاده ساحلی بوشهر- گناوه، محور کوهستانی اهرم - فراشبند از جمله جادههای پر مخاطره استان میباشد که در زمان بارندگی دچار بگیری میشود، اظهار داشت: باید برای رفع مشکلات موجود کارگروه تخصصی با همکاری کارشناسان، صاحب نظران و دانشگاه خلیج فارس در این راستا تشکیل شود.
استاندار بوشهر با اشاره به نزدیک شدن به فصل تابستان و احتمال وقوع آتشسوزی در جنگل های استان، تاکید کرد: دستگاههای اجرایی مانند منابع طبیعی، محیط زیست و فرمانداران پیشگیریهای لازم را در راستای جلوگیری از آتش سوزی در جنگلها و مراتع توجه کنند.
وی همچنین با اشاره به بروز مشکل برای یکی از لنجهای باری در روزهای اخیر در خلیج فارس عنوان کرد: در مواقع نامساعد جوی باید خروج شناورها کنترل شود تا شاید بروز حوادث برای آنها نباشیم.
گراوند به هجوم ملخها به چهار استان همجوار اشاره کرد و ادامه داد: با توجه به اینکه چهار استان همجوار استان بوشهر درگیر مبارزه با ملخهای صحرایی هستند لذا باید به صورت جهادی در برخورد با این ملخها از تمام امکانات موجود استفاده شود تا از شاهد خسارت به مزارع و محصولات کشاورزان در سراسر استان نباشیم.
استاندار بوشهر از تأمین اعتبار ویژه در راستای مبارزه با این آفتها خبر داد و افزود: با توجه به اینکه امنیت غذایی کشور در این هجوم مورد مخاطره قرار میگیرد، لذا مبارزه با این آفتها بسیار حائز اهمیت است.
گراوند عنوان کرد: مدیریت بحران استان بوشهر باید در حوزه کاری خود تحول پیدا کند و کارگاههای تخصصی مختلفی را برای شناسایی، پیشگیری و اقدام سریع در زمان حادثه تشکیل دهد.
نظر شما