به گزارش خبرنگار رادیو تلویزیون خبرگزاری شبستان، مراسم اختتامیه چهاردهمین جشنواره بینالمللی رادیو و ششمین اجلاس جهانی صدا، امشب 4 اردیبهشت در مرکز همایش های صدا و سیما در حال برگزاری است.
بنابراین گزارش عبدالعلی علی عسکری در سخنانی در این مراسم در خصوص اجلاس جهانی صدا گفت: رادیو با توجه به جایگاهی که دارد باید کیفیت آثار خود را بالا ببرد و چون از تصویری برای انتقال مفاهیم استفاده نمی کند، باید از کلمات و مفاهیم به نحو احسن استفاده کند.
رییس سازمان صدا و سیما در ادامه افزود: همکاران ما در رادیو باید از هنر، دانش، حکمت، شعر و موسیقی به شکل غیرمتراکم استفاده کنند تا مخاطبان با رادیو انس بگیرند.امروز با توجه به اینکه سطح علمی جامعه بالا رفته است باید سطح علمی رادیو هم افزایش پیدا کند و این نیازمند مطالعه و تحقیق و بررسی بیشتر است. نویسندگان و برنامه سازان باید به این موضوع توجه کنند که جریان اندیشه و علم بیشتر از پیش برقرار باشد.
وی با بیان اینکه رادیو از زمان راه اندازی تا به امروز خدمات علمی و فرهنگی فراوانی به ویژه در سالهای اخیر داشته است، افزود: امروز بیش از پنجاه شبکه ملی و استانی داریم و معتقدیم این رسانه در طول تحولات تاریخی مختلف اثر گذاری خود را حفظ کرده و تاثیرگذار بوده است. هیچگاه به اندازه امروز رادیو در چنین جایگاهی در کشور ما مطرح نبود است.
علی عسکری گفت: همزمان با رشد پهنای باند و اینترنت، امروز رسانه مجازی« ایران صدا» رسانه برتر صدا در کشور ما است که هم فارسی زبانان و هم ایرانی ها می توانند از آن استفاده کنند. رادیو رسانه ای مردمی است و به دلیل اینکه ارتباط تعاملی در رادیو آسان تر است، این ارتباط را با مخاطب مردمی باید بهتر برقرار کنیم. رادیو باید رسانه ای انقلابی باشد و مرجعیت خود را حفظ کند و این مهم مرهون کیفیت است. رادیو باید گفتمان برتر و رایج ملی را به خوبی پیگیری و برای مخاطب ارایه دهد. رادیو باید در جهت اهداف دولتمردان و دولت محترم، مجلس و قوه قضاییه کمک کند.
رییس سازمان صداو سیما در ادامه بر جوان گرایی در رادیو تاکید کرد و گفت: رادیو روح جوانانه ای دارد و برای اینکه در آینده بتوانیم نسل ارزشمندی داشته باشیم باید بتوانیم جوانان نخبه و انقلابی را جذب و تربیت کنیم تا به نسل های بعدی تحویل دهیم.
وی با بیان اینکه رادیو در زمان سیل در کشور در کنار دیگر رسانه ها موفق عمل کرد، افزود: جریانات شیطانی در رسانه ها در جهت تخریب اخلاق و معنویت تلاش می کنند. رادیو باید هوشمندانه و عالمانه در جهت حفظ فرهنگ و خانواده ها بکوشد و باید قرارگاه فعال جنگ نرم باشد. امروز نهادهای بیگانه در جهت تخریب فرهنگ ما فعالیت می کنند و جریانات شیطانی در رسانه ها بسیار فعال هستند، رادیو باید هوشمندانه و عالمانه در جهت حفظ فرهنگ خانواده ها بکوشد.
علی عسگری با تاکید بر اهمیت توجه به حمایت از کالای ایرانی گفت: رادیو باید دلبستگی به کالاهای ایرانی و داخلی را افزایش دهد و این بسیار اهمیت دارد. رادیو باید بستری برای ارایه دانش و علم و مشاوره به تولیدکنندگان ایرانی و داخلی باشد. رادیو باید تولیدات مزیت دار را در کشور شناسایی کرده و از برندهای معتبر حمایت کند. همچنین رادیو باید از طریق دریافت ایده های مردمی کالاهای باکیفیت را حمایت کند و فرایند چرخه تولید را پیگیری کند تا هزینه کسانی که در این چرخه فساد می کنند را افزایش دهد.
وی درباره تحریم ایران و مسائل کشور در این زمینه گفت: آمریکایی ها چند سال گذشته با کمک سعودی ها داعش را راه اندازی کردند تا بر عراق مسلط شوند. داعش در منطقه فجایعی را به نام اسلام رقم زد. سپاه کمک کرد و امریکایی ها در منطقه شکست خوردند. ملت ایران در ۲۲ بهمن پرشورتر از همیشه به میدان آمدند و این اتفاقی تاریخی بود که در نوع خود بی نظیر بود.
نظر شما