توجه به مساله مربیگری، مدیر معمولی را به مدیر متعالی تبديل مي كند

​مشاور برنامه ریزی ستاد هماهنگی کانون های مساجد کشور گفت: توجه به مساله مربیگری سبب تبدیل مدیر معمولی به مدیر متعالی می‎شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، «جلال ریزانه» در گردهمایی مدیران ستادی و استانی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور که امروز (چهارشنبه 4 اسفند) برگزار شد، گفت: سه بسته برنامه ای که در سند تحول نوشته شده است درباره شناخت محیط و بررسی فرصت هاست که از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.


مشاور برنامه ریزی و تحول سازمانی ستاد هماهنگی کانون های مساجد کشور افزود: ما در محلی که کار می کنیم سه نقش داریم که یکی از آنها مدیریت است. اگر مدیر بتواند کارهای خود را به خوبی انجام دهد فقط 20 الی 25 درصد از موفقیت را تشکیل می دهد. نقش دوم را رهبری برعهده دارد که کمتر در نقش رهبر ظاهر می شویم و بیشتر مدیر هستیم تا رهبر.


وی موفقیت در پرتو نقش رهبری را 30 الی 35 توصیف کرد و اظهار داشت: مربیگری به معنای توانمندسازی نیست و در برخی مواقع شاهد عدم موفقیت مدیران هستیم که منشأ آن به عدم توانمندسازی برمی گردد.


ریزانه تصریح کرد: رهبری زمانی است که شما بر دیگران نفوذ کنید و هشت مدل دارد که کاریزما از مهمترین این مدل ها به شمار می آید. آگاه ساختن افراد از برنامه ها سبب می شود تا افراد از شما پیروی کرده و در راستای تحقق اهداف تلاش کنند.


وی ادامه داد: اگر از انسان ها به عنوان ابزار استفاده کنید، رفتار متفاوتی خواهد داشت. در صورتی که کارکنان را رهبری کنید پرسنل همان احساس مدیر را دارند و در مشکلات با وی همراه خواهند شد اما اگر آنها احساس دیگری داشته و ناراضی باشند، نقش مدیریتی را ایفا کرده اید.


مشاور برنامه ریزی و تحول سازمانی ستاد هماهنگی کانون های مساجد کشور خاطرنشان ساخت: همه ما دارای قدرت کاریزما هستیم اما نوع آن متفاوت است و برخی ناشناخته مانده و نتوانسته اند که این قدرت را تقویت کنند.


وی به تشریح مربیگری پرداخت و گفت: اگر به مربیگری توجه کنیم از یک مدیر معمولی به یک مدیر متعالی مبدل خواهیم شد که آوازه آن در همه جا می پیچد و پیشنهادهای مختلفی دریافت می کنند. مربیگری به معنای تلاش برای رشد افراد است و اگر فرصت را برای یادگیری و اجرا به افراد بدهیم و در کنار آنها حرکت کنیم، یک مربی خوبی هستیم.


ریزانه تأکید کرد که افراد از کار کردن با مدیر مربی لذت می برند حتی اگر کار آنها سخت باشد و سختی ها را تحمل خواهند کرد زیرا احساس می کنند در حال رسیدن به مرحله شکوفایی هستند.


وی افزود: مدیری که به نیروهای خود اجازه سخن گفتن دهد و در صورت نیاز، مباحث تکمیلی را ارائه دهد نقش مربیگری خود را به خوبی انجام داده است و به نیروی خود اجازه رشد می دهد.


مشاور برنامه ریزی و تحول سازمانی ستاد هماهنگی کانون های مساجد کشور گفت: برخی مدیران چنان به نیروهای خود بی اعتماد هستند که در بخش های مختلف دوربین نصب و آنها را رصد می کنند. کار کردن در چنین شرایطی برای کارمندان بسیار سخت است و این مدیران نیز زود خسته می شوند.

کد خبر 783768

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha