به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، «منصور غلامی» امروز (سه شنبه 3 اردیبهشت) در مراسم آغاز ساخت نیروگاه خورشیدی 20 مگاواتی دانشگاه شیراز با بیان اینکه دانشگاه باید با استفاده از ظرفیت ها و توانمندی هایی که دارند نسبت به تولید علم و ثروت اقدام کند، گفت: خیلی از فعالیت هایی که در دانشگاه انجام می شود می تواند تاثیرات جهانی داشته باشد و اگر سرمایه گذاری در این بخش ها انجتم شود نه تنها صنعت از این سرمایه گذاری منفعت پیدا می کند بلکه دانشگاه نیز از نظر مالی بهره مند می شود.
وزیر علوم تحقیقات و فناوری با بیان اینکه بسیاری از دانشگاه ها توانسته اند در تامین منابع مالی خود اقداماتی انجام دهند، افزود: این رویکردی است که وزارت علوم برای تامین منابع مالی دانشگاه ها در کشور دارد، همان گونه که در برنامه ریزی ششم توسعه آورده شده، دانشگاه ها در تامین منابع مالی باید با استفاده از ظرفیت های واحد آموزشی نسبت به کسب درآمد اقدام کنند.
وی بیان کرد: هرچه قدر درحوزه های مختلف علمی سرمایه گذاری انجام شود بازدهی این سرمایه گذاری بلند مدت و میزان سودآوری نیز چندین برابر است و شاهد هستیم که در استان فارس نیز بر جذب سرمایه گذاری علمی اهتمام ویژه ای صورت گرفته است.
غلامی سرمایه گذاری در علم را سرمایه گذاری برای آیندگان دانست و افزود: همکاری مسئولان استان فارس با دانشگاه شیراز قابل تقدیر است و اگر سرمایه گذاری اقتصادی نیز در قالب حمایت ها رخ دهد سرمایه گذاری پایداری است.
وزیر علوم با اشاره به این که مراکز رشد، عاملی برای توسعه ارتباط علم و صنعت هستند بیان کرد: بیش از 196 مرکز رشد در کنار دانشگاه های کشور وجود دارد که این مراکز نگاهی نو به عرصه علم آموزی و پژوهش خواهند داشت البته این مراکز مرکزی برای کسب ثروت هستند.
غلامی عنوان کرد: در کشور 43 پارک علم و فن آوری وجود دارد و این پارک ها توانسته اند جوانان نخبه زیادی را در زمینه عملی کردن علم جذب کنند واگر پارک های علم و فن آوری در کنار مراکز آموزش عالی قرار گیرند ارتباط صنعت و دانشگاه بهتر از گذشته خواهد شد.
نظر شما