قاچاق کالا، تهدید برای تولید و اشتغال/۴۵۶ میلیارد ریال ارزش کالای قاچاق کشف شده در کهگیلویه و بویراحمد

احمدی گفت: قاچاق کالا علاوه بر آثار سوء اقتصادی و اجتماعی، تهدیدی جدی برای رونق تولید و اشتغال، موضوع درآمدها و مالیات، کاهش تولیدات و عدم سرمایه گذاری است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، علی محمد احمدی امروز در نشست کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی، نظارت و مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت: موضوعات اقتصادی، تولید و اشتغال در کنار داشتن برنامه و پیشنهادات سازنده و تهدید جدی قاچاق کالا، دغدغه اعضای این کمیسیون در سال جدید باشد.

 

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه، چرخه اقتصاد روند اصلی خود را طی نخواهد کرد اگر پدیده قاچاق مهار نشود، اظهار داشت: این پدیده علاوه بر آثار سوء اقتصادی و اجتماعی تهدیدی جدی برای رونق تولید و اشتغال، موضوع درآمدها و مالیات، کاهش تولیدات، عدم سرمایه گذاری، افزایش بیکاری و خروج ارز خواهد بود و باید ریشه ای به مسئله پرداخته شود.

 

وی ادامه داد: برای این منظور باید مدیران متولی و اعضا دغدغه داشته باشند و با برنامه و پیشنهاد سازنده و آمادگی کامل به جلسات بیایند تا با استفاده از ظرفیت قانون و صلاحیت ها، تصمیمات و مصوبات سازنده ای در کمیسون ارائه شود تا براساس آن بتوان ضمن تامین ابزار، امکانات و نیروی ضروری، اقدامات لازم را به عمل آورد.

 

احمدی ابراز داشت: نظارت ها بر ورود و خروج پنهانی کالا از مبادی رسمی و غیررسمی و خودروهای شوتی در استان بیشتر شود و قوانین، مقررات و اعمال تعزیرات برای قاچاق کالا و مرتکبین آن که پیش بینی شده به خوبی به عمل آید


استاندار کهگیلویه و بویراحمد در خصوص متعادل سازی گوشت گوسفندی و تنظیم بازار هم گفت: هرگونه خروج دام زنده سبک، سنگین و یا لاشه آنها از استان ممنوع (این موضوع مشمول کوچ قانونی عشایر نمی شود) و ورود هر گونه دام زنده و لاشه آن با تایید سلامت آن توسط دامپزشکی به استان آزاد است.


وی تاکید کرد: چنانچه احساس شد که در استان دام مازاد مصرف داریم، شرکت پشتیبانی امور دام استان اقدام به خریداری نموده و آن را برای شرایط لازم و تنظیم بازار در سردخانه ها نگهداری کند. 


دبیر کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی، نظارت و مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کهگیلویه و بویراحمد هم گفت: در سال ۹۷ میزان کالای قاچاق ضبط شده در استان به ارزش ۴۵۶ میلیارد ریال بوده که این میزان در سال ۹۶ افزون بر ۳۵۷ میلیارد ریال بود.


حسین بهمنی، تعداد پروندها در این راستا را یک هزار و ۹۲۲ فقره در سال ۹۶ و حدود یک هزار و ۹۱۶ مورد در سال ۹۷ دانست و افزود: ۲ هزار و ۳۱۷ زن و مرد در این رابطه در سال ۹۶ و تعداد ۲ هزار و ۳۲۳ نفر در سال ۹۷ دستگیر شدند.


وی، تعداد خودروهای توقیف شده در سال ۹۶ را ۸۱۳ و در سال ۹۷ را ۸۱۴ دستگاه عنوان و اظهار داشت: تعداد شش باند قاچاق در سال ۹۶ و چهار باند در سال ۹۷ در همین رابطه متلاشی شد.

کد خبر 783366

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha