دست دلال ها از بخش کشاورزی حذف شود

قوسی با بیان اینکه دست دلال ها با از بخش کشاورزی حذف شود،گفت: سود حاصل از فروش محصولات کشاورزی به دست خود کشاورزان برسد و صندوق های حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی منابع مالی را در اختیار کشاورزان برای سریع تر رسیدن به اهداف قرار می دهند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند،«غلامرضا قوسی» امروز ( 3 اردیبهشت) در شورای سیاست گذاری صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی و زنان خراسان جنوبی اظهار داشت: یکی از نتایج قبلی این گونه جلسات این است که اکنون صندوق های حمایت از توسعه سرمایه گذاری بخش کشاورزی خراسان جنوبی به عنوان صندوق های برجسته و موثر کشور شناخته شده است.

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی در ادامه بیان کرد: این موضوع حاصل تلاش و همدلی مدیران جهاد کشاورزی است و اگر سیاست گذاری و هدف گذاری درستی داشته باشیم می توانیم رضایت جامعه هدف یعنی کشاورزان را جلب کنیم.

 

وی با اشاره به اینکه خراسان جنوبی یک استان گرم و خشک است، افزود: 31 درصد از جمعیت استان در بخش کشاورزی فعالیت دارند و تولید بخش کشاورزی استان حدود 29 درصد است و 70 هزار هکتار از وسعت استان زیر کشت بخش کشاورزی و 78 هزار هکتار تحت کشت محصولات باغی قرار دارد.

 

قوسی در ادامه گفت: 91 درصد از وسعت استان را منابع طبیعی شامل می شود و 6هزار و 200 قنات در خراسان جنوبی وجود دارد و 2هزار و 189 چشمه در این استان موجود است و 11 هزار و 720 منابع آبی در استان داریم که توسط 82 هزار بهره بردار مدیریت می شوند.

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با توجه به اینکه بخش کشاورزی مزیت هایی دارد، افزود: بیش از 30 درصد از جمعیت استان در بخش کشاورزی فعالیت می کنند و تولید محصولات استراتژیک استان از جمله عناب، زرشک و زعفران را در سطح پایین هزینه تولید قرار داده ایم.

 

وی با اشاره به اینکه در خراسان جنوبی بهره برداران سخت کوشی فعالیت دارند، ادامه داد: این افراد در اجرای طرح های کشاورزی استان مشارکت خوبی داشته اند و بیش از 90 درصد درآمد روستاییان خراسان جنوبی به فروش تولیدات کشاورزی و باغی وابسته است و ماندگاری جمعیت در مناطق مرزی استان از اهمیت بسیاری دارد.

 

منابع مالی سهل الوصول برای کشاورزان وجود ندارد

قوسی به شعار امسال رونق تولید اشاره کرد و گفت: همه باید دست به دست هم بدهیم تا شعار امسال یعنی رونق تولید محقق شود و با تحقق آن به بهبود اشتغال وضعیت درآمدی و معیشتی دست خواهیم یافت و برای رسیدن به اهداف رونق تولید نیاز به منابع مالی داریم.

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی در ادامه بیان کرد: منابع مالی در بانک ها به اندازه کافی موجود است اما منابع مالی سهل الوصول وجود ندارد و برای رسیدن سریع به اهداف صندوق های حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی منابع مالی را در اختیار تولید کننده ها قرار می دهند وتا امروز این صندوق ها در کشور و خراسان جنوبی توانسته اند رضایت مردم و کشاورزان را جلب کنند.

 

دست دلال ها از بخش کشاورزی حذف شود

وی با بیان اینکه تلاش داریم تا دست دلال ها از بخش کشاورزی حذف شود، ادامه داد: باید سود حاصل از فروش محصولات کشاورزی به دست خود کشاورزان برسد و در سال های ابتدایی تشکیل صندوق ها متقاضی نداشتیم اما اکنون تعداد بسیار بالایی متقاضی دریافت تسهیلات از این صندوق ها هستند چرا که توانستند رضایت مردم را به دست آورند.

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه از ظرفیت های مالی برای ارتقای صندوق ها باید استفاده کنیم، گفت: افزایش منابع این صندوق ها برای ارتقای وضعیت کشاورزی استان یکی از درخواست های ما برای دستور کارهای این جلسه است.

 

 

 

کد خبر 783312

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha