به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، «سید موسی حسینی» امروز (سه شنبه ۳ اردیبهشت) در همایش نقش رسانه در مدیریت بحران اظهار کرد: یکی از اجزای تاثیرگذار در ستاد بحران رسانه است.
جانشین فرمانده سپاه نینوا گلستان ادامه داد: رسانه قبل از آنکه در آققلا و گمیشان اتفاقی بیفتد حضور داشته و مطالبی را در جهت وقوع سبل منعکس میکرد.
حسینی افزود: مردم در بحران دچار کمبود اطلاعات میشوند و یا خلع اطلاعاتی دارند و این مهم نقش رسانهها را پررنگتر میکند.
وی با بیان اینکه رسانهها شکل دهند افکار عمومی هستند، افزود: وقتی بحران اتفاق میافتد نوع نگاه به رسانهها ایجاد میشود و رسانهها به مردم گرفتار در بحران و به مدیریت بحران کمک میکند.
جانشین فرمانده سپاه نینوا گلستان خاطرنشان کرد: در بحران دو نگاه به رسانه وجود دارد نخست اینکه رسانه همراه با مدیریت بحران کمک میکند و از سویی برای برونرفت بحران گام بر میدارد و از سویی برخی رسانههای معاند سیاهنمایی کردند و برای تشدید عوامل بحران کار کردند.
حسینی خاطرنشان کرد: رسانهها برای برونرفت شرایط بحران کار کردند رقیب دارند و دشمن برخلاف اقدامات شما عمل خواهند کرد و گام مجاهدانه و جهادگونه در شکلدهی نوع نگاه مردم حائز اهمیت است.
وی افزود: دشمن همواره در تلاش نفوذ و ضربه است و یکی از شرایط نفوذ از طریق رسانه و تشدید بحران است.
جانشین فرمانده سپاه نینوا گلستان با بیان اینکه رسانه و میزان بحران ارتباط مستقیم با هم دارند، افزود: میزان توجه رسانههای اصلی و ملی به بحران از یک سو و بیانگر شدت بحران از سویی دیگر را نشان میدهد.
حسینی افزود: رسانهها زوایای پنهان بحران سیل را نشان دادند و به مسئولانی که درگیر امداد و خدماترسانی مطالبه توام با آرامش را به نمایش گذاشتند.
وی به اقدامات سپاه در مناطق سیلزده اشاره کرد و گفت: ۶۹۳ گروه جهادی شامل ۲۴ هزار نفر روز در مناطق سیلزده تا کنون امدادرسانی و خدماترسانی داشتند و توانستند بیش از ۴ هزار خانه را لایروبی کنند.
نظر شما