«قدیرعلی مختاری» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در خمینی شهر گفت : 2هزار و 300 نفر بیمار دیالیزی، ام اس، تالاسمی، هموفیلی و پیوند کلیه در سطح شهرستان تحت پوشش و حمایت های انجمن خیریه بقیهالله الاعظم خمینی شهر هستند.
مدیرعامل انجمن خیریه بقیه الله الاعظم خمینی شهر افزود: ماهیانه 150 میلیون تومان هزینه دارو و درمان بیماران خیریه می شود که این مبلغ به صورت نقدی به بیماران اعطا می شود و150 میلیون تومان از طریق مکاتبات به آزمایشگاه ها و مکان های وابسته به درمان پرداخت می شود.
وی اضافه کرد: تاکنون 283پیوند کلیه انجام شده که برخی از این پیوندها به صورت خریداری کلیه بوده که هزینه پیوند یک کلیه 30 الی 35 میلیون تومان است و برخی از پیوندها به صورت مرگ مغزی و اهدایی بوده که فرد اهداکننده دچار مرگ مغزی می شود و خانواده وی اعضای بدن فرد حادثه دیده را به نیازمندان پیوند اهدا می کنند.
مختاری با بیان اینکه حدود 1500 نفر بیمار سرطانی در سطح شهرستان خمینی شهر داریم، اظهر کرد: بیماران سرطانی هزینه های سرسام آوری دارند و کمک خیرین در این زمینه بسیار نیاز است.
وی با بیان اینکه بخش دیالیز ساعی با 23تخت و 30دستگاه دیالیز در خدمت بیماران است، اذعان کرد: اکثر بیماران سرطانی خانم ها هستند که به سرطان رحم و سینه مبتلا بوده و لازم است در بحث پیشگیری از بیماری فعالیت بیشتری انجام دهیم و آگاهی مناسب تری به بانوان برسانیم.
مدیرعامل انجمن خیریه بقیه الله الاعظم توضیح داد: آموزش هایی برای پیشگیری از بیماری ها در مساجد، حسینیهها، مراکز فرهنگی و آموزشی صورت گرفته و اخیرا شبکه بهداشت با ماموگرافی، کلونوسکوپی، آندوسکوپی از اندام های داخلی بانوان می توان با تشخیص به موقع پیشگیری کرد./
نظر شما