نیاز یعقوبی، مدیر کل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری کردستان، با بیان مطلب فوق به خبرنگار شبستان گفت: دولت عدالت محور نهم با اجرای طرح بنگاه های زود بازده اقتصادی در کشور سعی کرده تا با حمایت از مشارکت بخش خصوصی بر روند توسعه کشور شتاب بیشتری دهد.
وی افزود: برای پرداخت تسهیلات به بنگاه های زودبازده اقتصادی، دولت از طریق بانک های ملی، ملت، مسکن، تجارت، صادرات، رفاه، کشاورزی، صنعت و معدن و سپه به عنوان بانک های عامل، این تسهیلات را به متقاضیان پرداخت می کند.
مدیر کل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری کردستان، کل اعتبار ابلاغی به این بنگاه ها از سال های 84 تا 89 را بیش از 12 هزار و 133 میلیارد ریال برشمرد و اعلام کرد: در این رابطه بانک های ملی و کشاورزی بیشترین حجم تسهیلات را به متقاضیان پرداخت کرده اند.
یعقوبی، با بیان اینکه از آغاز اجرای این طرح نیز تاکنون بیش از 44 هزار و 115 طرح زودبازده اقتصادی در قالب این بنگاه ها به بانک های عامل استان معرفی شده اند، تصریح کرد: از این تعداد طرح معرفی شده به بانک ها تاکنون بیش 27 هزار و 585 طرح بررسی و پرونده بیش از 27 هزار و 233 طرح به مرحله عقد قرارداد رسیده است.
وی اشتغال پیش بینی شده این طرح ها را بیش از 53 هزار و 85 نفر دانست و ابراز امیدواری کرد: تا با همکاری همه دستگاه های متولی اشتغال استان و مشارکت بخش خصوصی شاهد تحقق این میزان اشتغال در استان در این بخش باشیم.
مدیر کل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری کردستان، پرداخت تسهیلات به این بنگاه ها تاکنون بیش از 22 هزار و 800 طرح به بهره برداری رسیده است، اضافه کرد: در صورت همراهی و همکاری بیشتر سیستم بانکی، اجرایی کردن طرح بنگاه های کوچک اقتصادی زود بازده و کارآفرین می تواند کمک شایانی به ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی استان کند.
وی در پایان اذعان داشت: از نکات مهم دیگر اجرای طرح بنگاه های کوچک زود بازده اقتصادی در استان می توان به طرح تمام شماری طرح های منعقده اشاره کرد که در این طرح کنترل صحت اجرای عملیات و میزان اثر بخشی سنجش و خوشبختانه استان در ردیف استان های برتر کشور قرار گرفت.
پایان پیام/
نظر شما